1h mnie nie bylo i juz 2x strony, no coz...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior
@Blón
Ale zaspamowales. W wiekszosci niestety nei masz racji, mowisz ze Taifun jest nabem? Powiedz mi lepiej ktory owner 
|
Mogles powiedziec gdzie nie mam racji. Taifun wlasnie jest nupem bo sharuje >.>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rekin
500ek z 120/120 z ta sama bronia ma taka sama sile, jak 15ek z 120/120( to tylko przyklad ofkorz). Oczywiscie, zwieksza sie czestotliwosc trafien(podobno) ale jest ona tak niewielka, ze miedzy 100ek a 200ek nie ma praktycznie roznicy...
|
Nie wiem czy po upku cos zmienili, bo sie nie interesowalem zbytnio tym, ale 2lv=1skill, czyli roznica miedzy 500, a 15 jest b. duza;o. Mowisz ze nie ma roznicy miedzy 100lv, a 200lv? To chyba slepy jestes :O
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krova
Już sam pokazałeś, że jesteś inteligentny.
|
Za to ty pokazales, ze jestes anaflabeta (Sam sobie zaprzeczasz muwisz coś)
Cytuj:
Jak bym miał już tyle czasu co ty nagrane na jednej postaci to bym miał większy lvl jeszcze na non pvp.
|
Zobacz sobie ile jest online (szczegolnie w tygodniu), a pozniej mozesz cos mowic...
Cytuj:
Lol, idź na Orsha to zobaczymy czy tylko lag cie zabije.
|
Ty na serio jestes debilem 0.o
Cytuj:
A jakby się zdarzyło, że nie masz manasów przy sobie ani run
|
Nigdy nie wychodze z dp bez minimum 4bp uh i 5bp mf, wiec mi naskocz, a nie gdybaj
Cytuj:
buidupą i grasz na non pvp, bo na pvp to, byś nie umiał grać, jakbys dostał hunta to byś nie wychodził z depot, nie umiałbyś jakoś tego załatwić
|
Najpierw po napistaniu posta, przeczytaj go czy nie ma bledow... Skoro jestes taki masta, to moze zagramy na otsie e-pvp ;>
@dawergo:
Milo, ze mnie jeszcze ktos pamieta (;
@rekin:
A myslisz czemu expilem, a nie skillowalem?>.> Po drugie to by bylo bez sensu...
@kasia:
No :O xD