Zobacz pojedynczy post
stary 08-03-2007, 01:00   #1876
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Agon Pokaż post
Nie pasuje wam Nebula to zapraszam na non-pvp albo inne gowno !! Co macie do Viribus ?? To ze z trudem wygralo wojne odmawiajac sobie wiele siedzac po 18h na TS ...
Hmmmm, trudne wojny to sa na Novie czy Aurei - tam wojny tocza sie dlugimi miesiacami, w ostrzejszych momentach, open battle co pare dni lub nawet codziennie (patrz poczatek wrzesnia '06 na novej). Nie zmienia to jednak faktu, ze wygranie wojny bylo sukcesem.

Cytuj:
Nikt nie jest idealny ale prawda jest taka ze to Viribus wywalczylo ten serwer dzieki wygranej wojnie ...
Jesli chodzi o moje zdanie to wydaje mi sie po wygranej Ordo sytuacja z PA byłaby taka sama. Zresztą na Nebuli nie było władzy dbającej o ten serwer (no moze z wyjatkiem poczatkow powojennego Rebirth).

Odnosnie zaczynania na Nebuli - gdybym mial cofnac czas do kwietnia ubieglego roku, dwa razy bym sie zastanowil zanim znow bym nacisnal haczyk przy Nebuli. Teraz, gdy wbilem lv i poznalem ciekawych ludzi to 'ot tak' servera nie zmieniam Mimo wszystko, zapraszam do gry tutaj.

/Lovah