Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krova
Tak, wolałbym 150 na pvp, a jak nie liczysz się z innymi zdaniem to nie dyskutuj, bo tylko szkodzisz. Będe miał prędzej, niż ty. Że gram tydzień na tym servie i mam noob chara narazie to nie znaczy, że nie miałem wcześniej gdzieś jakiejś innej postaci.
Sam sobie zaprzeczasz muwisz coś, a potem podajesz przykład, który dowodzi że tak nie jest. Buahaha, mózgu to ty nie masz.
I tak prawie każdy ci powie, że Sorc ma lepsze expienie niż Knight [ciekawsze, opłacalniejsze i wydalniejsze, czyli więcej frajdy, expa, kasy (dla takich ludzi jak ty trzeba powiedzieć prostym językiem)].
Ty już wiesz kto lubi Taifuna, kto go nie lubi, jak mu się gra, i wszystko na jego temat. Że mu zazdrościsz to nie musisz być taki wredny i wścibski tym bardziej, jak nie mas zracji.
Nie wymawiaj imienia pana Boga swego nadaremnie (jeśli jesteś wierzącym).EO ma życia 2915 (150+7*5+182*15=2915). Już sam pokazałeś, że jesteś inteligentny. Mnożenie i dodawanie to 1-2 klasa podstawówki. Nie liż dupy kasztanowi. Jak bym miał już tyle czasu co ty nagrane na jednej postaci to bym miał większy lvl jeszcze na non pvp.
(To jest z twojego opisu na tibia.com jakby co).
Lol, idź na Orsha to zobaczymy czy tylko lag cie zabije.
A jakby się zdarzyło, że nie masz manasów przy sobie ani run to 60 MS RP ED z runami, manasami, by cie zabiło lekko, ale ty jesteś buidupą i grasz na non pvp, bo na pvp to, byś nie umiał grać, jakbys dostał hunta to byś nie wychodził z depot, nie umiałbyś jakoś tego załatwić,
|
Roz*******asz mnie ziom...
Po 1 Naucz sie czytac pozniej porozmawiamy, bo ile bylo przykladow jak Strycine? No chyba 1...
Po 2 Czego ja mu zazdroszcze? Ze z pz locka nie moze wyjsc? Yyyyyy...
to ze ktos ma wyzszy lvl odemnie nie oznacza ze musze mu zazdroscic :OOO
(tak jak z wrzutami na starych, cos sie powie to zaraz ze jezdzisz po nich...)
Po 3 Blon mi lize dupe tak? Tak lize mi, bo ma o 40 lvl wiecej, jest w tej samej gildi co ja, gra na tym samym serverze, jestesmy kumplami od 1,5 roku i nie pierdoli takich glupot jak ty, to zaraz mi lize dupy ;S???
"(To jest z twojego opisu na tibia.com jakby co).
Lol, idź na Orsha to zobaczymy czy tylko lag cie zabije.
A jakby się zdarzyło, że nie masz manasów przy sobie ani run to 60 MS RP ED z runami, manasami, by cie zabiło lekko, ale ty jesteś buidupą i grasz na non pvp, bo na pvp to, byś nie umiał grać, jakbys dostał hunta to byś nie wychodził z depot, nie umiałbyś jakoś tego załatwić,"
Idz na orcha? To nie ots noobie i nie ma ich respow, ojjjj za duzo otsow za duzo....
Odezwal sie mastah pvp co mysli ze jak wezmie 2 bp mf i swojego uber wanda to rozpierdoli calego serva ;SS A co ty umiesz zalatwic sobie zebys nie mial hunta? Bo raczje w to watpie ;SS
Zal ziomek....
No i oczywiscie bedzie ze sie kloce i prowokuje kolejne klotnie.....ale nie moge patrzec jak Krova pierdoli glupoty
@edit:
Jesli chodzi o to co holu napisal sie zgodze, sorc pada latwo od zwyklego laga/kicka przyklad?
Mar 05 2007, 07:28:31 CET Died at Level 67 by a vampire
Mar 03 2007, 09:51:27 CET Died at Level 68 by a scorpion
Moje 2 dedy z przed paru dni.. 1 kick, 2 lag na 5 sec... 3 vamp i nara...