Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazid
Chcę expić najszybciej jak mogę.
Dam radę Dwarf Guardom? Co powiecie o slimy i ghule na północy Ab'? Jak z Hellgate (tu chyba za mały lvl - za mało capa na strzały). Czekam na odpowiedzi 
|
Guardy- nie, mozesz sporadycznie ale na dłuższą metę to nie ma sensu. tym bardziej w kopalni. Guard ma duży def więc Twoje hity w niego nie będą imponującę. Pozatym, gdy krasnolud Cie dorwię a z 2 strony bedzie iść drugi albo ktos Cię bloknie masz duże szanse że padniesz. Hellgate nie polecam, są tam za silne potworki dla Ciebie. Na początku radze poskilować a potem iść expic. A jak już naprawdę tak bardzo chcesz expic to idz na trolle, roty ,larvy i tomby (pierwsze poziomy).
Cytuj:
70ek po hacku, p set, k axe, c helm, beholderka
93/91
mysllaem zeby sie powluczyc na darashii cos zarobic moze i kupic lepsze eq i isc na zolwie/mint.
Myslalem bardziej o mint, tylko z jakim eq tam isc? Bo normalnie szedlem z 50lvl, nooo ale mialem dobre eq. Teraz kwestia 1handed czy 2handed...na tych skillach to chyba lepiej isc jednak z 2handed tylko teraz mf czy uhy...
Poradzcie cos, bo malo pacca a nie chce zeby sie char zmarnowal
|
Pozbieraj gdzies kasy na d lance i możesz pocinać na mint. W kilka huntów uzbierasz kasę na lepsze eq. Polecam MFy używać. Pamietaj aby zabrac kilka parceli, przydzazą sie do wysłania loota.
Cytuj:
Gdzie moge szybko nabic 33 lvl albo wiekszy. Jestem sorcerem moje eq to p set. steel helmet. dwarven shield, wand of plaque. aktualnie mam 25 lvl i 26 magiczny.
|
Dobij 27 w Mt Sterunm albo na Rotach pod Fibułą. Potem idz na guardy stawiasz 2 monki i jedzisz z expem. Exp jest bardzo ładny, a loot też nie najgorszy.
Cytuj:
Takie troche odmiennie pytanie. Zeby zrobic postamana z pewnym momencie musze musze sie przejsc do mintwalin[cos takego :d] Wiec czy dalbym rade wystepujacym tam mino magom?? Pallek, 20 lvl, 8 mlvl, 57 dist EQ-set,crown helmet
|
Moze byc hard. Radze poprosić jakiegos kolegę nawet 30 sorc albo druid. Powiesz "hi" do króla i walniecie combo z gfb na to co sie pojawi. Możesz też sam spróbować ale istnieje ryzyko śmierci.
Cytuj:
Pokonam wild warriora albo cyca knightem 13 lvl 36/32? Eq fire sword , crown helmet , dwarven shield , brass legs i leather boots. prosze o odp
|
Pokonasz, ale nie jest to opłacalny sposób expienia.