Zobacz pojedynczy post
stary 08-03-2007, 13:48   #2747
Sesef
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez huggae Pokaż post
To czemu wczoraj na open latałeś na noobie a nie na Cromaku ?
Taki mały cytacik nie pamiętam z której strony kopjuje z archiwum gg, ale wyjaśnia czemu nie byłem na Cromaku.

Cytuj:
UPC ma problem z urzedem gminy Pragi Poludnie ktory podobno jest mocno skorumpowany. Nie dostali zgody na polozenie wzmacniaczy (podobno ponad 200) ale sama siec szkieletowa jest ok (maslo maslane) W tym czasie oczywiscie UPC nadal zwiekszalo ilosc klientow na Pradze Poludnie co od listopada powodowalo pady netu + TV + telefon + czeste resety modemu. Do tego oczywiscie dochodza wszystkim znane problemu ogolne upc. Wzmacniacze sygnalow (ponad 200 ? ) ktore mialy trafic do nas (znaczy sie mieszkancow Pragi Poludnie) trafily do innej dzielnicy gdyz nie moga sobie lezec od tak na biurku.
Gdyby siec szkieletowa (instalacje) by nie istnialy dalo by sie to obejsc. Zrobili by to bez pozwolenia a nastepnie sam projekt powstalby po jakims czasie na podstawie juz wykonanych robot (klient by juz mial neta i o niczym by nie wiedzial - to jest standart i ze strony UPC i ze strony Aster jak rowniez TPSA)

Firma ktora projektuje dla Pragi Poludnie cala siec (poprowadzenie kabli w studzienkach) nie radzi sobie z biurokracja i lapowkarstwem urzednikow Pragi Poludnie. Do tego dochodza mnie sluchy ze i Aster i UPC zalega z placeniem (parenascie milionow) dla firm projektujacych owe instalacje. Firmy ktore to projektuja .... zostawie to bez komentarza .

Aster zainteresowal sie modernizacja na Pradze Poldunie juz jakis czas temu, kladli wszystko na raz.

Kiedy problem moze sie rozwiazac ? Nie mam pojecie. Jedni twierdza ze II kwartal tego rku, ci co za to odpowiadaja ze nawet................ 2 lata
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wyborowy Pokaż post
A ty cromack jak tam tam za*******asz i masz tak malo deadow od playera to pochwal sie ile playerow ty deadnoles na war??
Jako że do historii Cromaka wlicza się również wojna Inmates vs Valiants (chyba tak się ta gildia zwała. Raksu powinien pamiętać bo w niej był) W tej wojnie wbiłem pierwsze 2-3 fragi (miałem koło 80 lvla) w wojnie FAG vs ROM napewno solo fraga miałem na Sir Redrose i drugiego miałem bodajże dzielonego z kims.

Ostatnio edytowany przez Sesef - 08-03-2007 o 13:58.
Sesef jest offline