Zobacz pojedynczy post
stary 08-03-2007, 16:52   #62
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon Pokaż post
@Lasooch : tylko nie zaczynajcie znowu o bombach atomowych...
Aye aye, cap'n!

@Gangrel: nie zaczynajmy... ale mimo wszystko jak masz np. 30 000 głowic to możesz nieco większy rozpiernicz zrobić niż mając jedną, za to o mocy trzech takich, jak tamte co jest ich 30 000.

EOT, jeśli chodzi o bomby, to już było...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cafe Pokaż post
Nie ma sie co martwic, jak uderzy w ziemie, to nie zdąży nas nawet zaboleć
Zdąży. To natychmiastową zagładę spowoduje jedynie na pewnym (dużym) obszarze, na innych drastycznie zmieni się klimat (ewentualnie się potopimy), więc uwierz mi, jest szansa, że pocierpisz : )

@(znowu) Gangrel: mi się zdaje, że na takie kawałeczki to nie rozwali. W końcu było już tak z dinozaurami.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez alanhawk Pokaż post
Jakby to mialo pizgnac w polske to bym po 1 jaka fajna laseczke.....(niemusze pisac co bedzie dalej bo wiecie ) a po 2 bym spieprzal do innego kraju o ile by mi zostalo na to z 1 -5 dni|| a i po 3 bym cos wypił a po 4 jakby lecialo juz na mnie z 100km odemnie to bym zrobil 360000 flipa z mojego bloku (15 Pięter )
'Niemusisz' pisać, za to musisz się nauczyć, jak piszemy nie z czasownikami. Zresztą, dzieciak jesteś, 'bym coś wypił ', wierz mi, przez 22 lata będziesz miał dużo okazji do 'bym coś wypicia'. No i ucieczka do innego kraju by Ci dała tyle, co mi poniemiecki (z II WW) bunkier ukryty za moją skromną posiadłością we Wrocławiu (mieszkanie w domu po Niemcach, zbudowanym około roku 1905, niemal nieremontowanym, z tyłu widać ślady po kulach na ścianie leżącej parę metrów od rzeczonego bunkra).

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 08-03-2007 o 16:57.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem