Zobacz pojedynczy post
stary 08-03-2007, 17:33   #5487
Ampul
Użytkownik Forum

Ampul's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Świat: Askara
Poziom: 101
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kemyr Pokaż post
no tak oni tak mysla,bo dla nich 1kk expa to conajmniej pol roq grania:>
Dokladnie i to ze robiles mlvl na bocie CAAAALKOWICIE popieram przynajmniej nie placzesz jak padniesz i myslisz sobie "KUWA stracilem 3 dni na ten mlvl i teraz papa? " .Najlepsze sa akcje jak kazdy ci wpaja ze sharujesz bo to nienormalne zeby taki 40 ms robil 7 lvli dziennie albo 70 ek 1.2kk :< zal.

Ekhem no life? stary nie wiesz jaki mam urozmaicony rl poprostu ja wiem jak ta gra dziala ty wrocisz o 15 ze sql i idziesz na tomba i jestes zachwycony :O a zeby np na dragi pojsc nie pojdizesz bo zajete dlatego ja wole np w tygodniu bawic sie bary itd a w weekend wstac po ss zajac te dragi i siedziec 36h a nie do konca zycia bawic sie na rotach -.-.

Naleze do grona ludzi ktorzy umieja laczyc to i to a mojego rl nie jeden z was by mi pozazdroscil... (Hail slumsy <-- to byl sarkazm ^^)

Btw Homeni ile robiles lvl?? nie wpienialo cie ze inni cie jada z lvlem? Phi ja chcialem pokazac ludzia ze ekhem Taki zwykly szary Gorn potrafi
zownowac osoby ktore graja na 3 ownerow i udalo sie... Gram for fun i kiedy mam czas wolny od kolegow (nie mam zamiaru siedziec dzien w dzien <-- jezeli to wasz ten piekny rl albo grac w pilke phi)

Ostatnio edytowany przez Ampul - 08-03-2007 o 17:36.
Ampul jest offline   Odpowiedz z Cytatem