Zobacz pojedynczy post
stary 08-03-2007, 17:39   #5533
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krova Pokaż post
Zgadzam się z Rekinem i Ho'lu (chyba go widziałem wczoraj na Fibuli)

Pomysł, że siła ataku rośnie również z levelem to dobry pomysł, tylko w jakimś przyzwoitym tempie, żeby skillować też się opłacało. Fast attack - nie wiem co o tym sądzić. Kasztaniaczek - żal mi ciebie, nie będe dyskutował z tobą bo jak to ktoś powiedział "Idiota najpierw zniża cię do swojego poziomu, a potem przebija doświadczeniem". Pewnie CipSoft zrobi odwrotnie, ale ja bym ulepszył Knighta i Palladina, a nie osłabiał Druida i Sorcerera.

@szymon287
Mam regułę że nie wchodze na OTSy, ale kiedyś możemy się zmierzyć (jak przegram to i tak nie będzie źle bo w tibie gram krócej i to znacznie). A co do błędów to zdarza się wszytskim, podałeś tylko jeden co oznacza, że rzucił Ci się w oczy. 1 rzucający się w oczy bład na dosyć długi post to nie jest dużo. Patrz na swoje texty (ja doliczyłem się kilkunastu w jednym pościku [nie zadużym]). Co do tego, że liżesz komuś dupe to przepraszam, miałem to wykasować przed publikacją (poniosło mnie przez kolegę, z którym grałem w piłke przed tym jak weszłem na komputer). I jeszcze co do Orshów to chyba są na Real Tibii. Bo są w spisie potworów na www.tibia.pl i tibia.erig.net co oznacza, że można je spotkać.
Tia jestem idiota, bo gadasz jakies glupoty na ktore ja odpowiadam a ty zaczynasz mowic ze jestem idiota i ze mna nie dyskutujesz...
Widocznie skonczyl ci sie zasob slow....

Co do orschow to jeszcze nie bylo zadnego na Hamroni i nie bedzie w najblizszym czasie i jakby chcial to orsha by bloknol 80 lvl... istnieje cos takiego jak STONE SKIN AMULET ale czego wymagac od osoby z niskim poziomem inteligencji...
Mozna je spotkac? Gdzie oswiec mnie miszczu....

Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 08-03-2007 o 17:42.
Kasztaniaczek jest offline