Cytuj:
Oryginalnie napisane przez libner
Omg!!1111oneoneone
Mi jest was zal? ladnie mowiac "sprzedajne kurwy" trzymac z tymi co sa u wladzy zeby sie samemu utrzymac tak tak nice idea niby tylko gra ale mnie to bawi. Czy co jakby wybuchla wojna nie walczylibyscie po stronie polskiej bo z gory bylaby zalozona przegrana? Omg to sie nazywa patriotyzm lepiej walczyc razem z szwedami, huj i tak wiadomo ze ten server jest ich tak bylo i bedzie ale najlepiej poddac sie bez walki albo tak jak wy przylaczyc sie do nich? Kenseji z toba bedzie jak z parencikosem xD tak im lizal dupy ze wkoncu go ujebali funny co nie? Teraz przynajmniej walczy po poprawnej stronie ale musial sie przejechac pffff zaraz bedzie tysiac komentarzy "ale z ciebie noob plix tibia to tibia a real to real" huj mnie to btw. zeby nie bylo macie moje nicki w grze [CHAR]Gidnurg the Second[/CHAR] oraz [CHAR]Plusdron[/CHAR] mozecie mnie sobie huntowac  bo bedzie ze jestem madry na forum a boje sie podac nick.. ten server nigdy nie bedzie normalny juz lepiej bylo jak byl xerizezo czy jejo u nich przynajmniej nie byl hunted za byle co czy tez placenie za to ze sie idzie na DC -.-' Powodzenia ja wole zmienic server niz wam placic  eq sellam za cala kase kupuje sd i all idzie do LS tak to jest jasne ze nie wygraja wojny no ale mam nadzieje ze wywalcza "wolnosc" ok cya -.-'
|
1 uwaga , tutaj nie chodzi o patriotyzm , bo nie za ojczyzne trzeba sie bić , tutaj idze o godność , bo jak ktoś pluje w mojej obecności na mój ojczysty kraj , to ja przepraszam ale przyklaskiwać mu nie będę (chodzi mi tutaj o polską część HWL).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy
Wszysckiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet
A niskimi lvlami mozna neizle wspomoc... przypomnacie sobie moze softmupparne?:>
|
Mupparna fragowala bo nikt z atakowanych nie spodziewal sie ataku , poprostu patrzac na liste ludzi online nikt nie bral pod uwage ze tych klikunastu leveli 30-50 moze utwozyc zorganizowana grupe , niezapominajmy jednak co sie dzialo gdy Mupparna spotkala sie z srednio zorganizowanym oporem (Ratty i Fisken ratujacy strapowanego Khalrana = 5 osob z Mupparny dead , 0 "naszych" ).