Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wr00n
Na razie nikogo nie ciagne tylko expie i mowie zeby ludzie tez expili. Chce walczyc o to bym mogl expic gdzie chce i kiedy chce i abym nie musial ustepowac szwedom z expa. Jak wbije konkretny lvl to pociagne ludzi. Ty krytykujesz mnie ale co ty robisz? Ja juz dostalem msg od 3 osob jeszcze kilka n00b charow i bedziemy mogli pognebic protegowanych swe. A ty co? Patrzysz jak twoi starzy koledzy z inferno odchodza? Patrzysz jak koledzy z one blood odchodza? Rzeczywiscie dzialanie godne prawdziwego przywodcy...
Odnosnie tego co zauwayzl Votam ja nie chce sie z wami klucic ale skoro wy mnie atakujecie to sie po prostu bronie.
|
Piękna przemowa jak bym był random noobem z Xereny pewnie bym i Ci uwierzył. Z jednym się jednak zgadzam mianowicie nie ma co się kłócić. Ja z Tobą ramię w ramię nie mam zamiaru walczyć bo co tam ukrywać po prostu Cię nie lubię. I nie licz na to że jakiś obecny h lvl się przyłączy do Twojego powstania no może z wyjątkiem kliku osób. Przeciwko Tobie też nie będę walczyć żeby nie było niedomówień. I nie chodzi o to że ja namawiam ludzi do poddania się czy tam nie podjęcia walki po prostu w przeciwieństwie do Ciebie ja znam wszystkich h lvl Polaków z Xereny i wiem jak będzie.
Mispex i Ty Brutusie hehe