Zobacz pojedynczy post
stary 09-03-2007, 17:13   #313
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sephil Pokaż post
Piękna przemowa jak bym był random noobem z Xereny pewnie bym i Ci uwierzył. Z jednym się jednak zgadzam mianowicie nie ma co się kłócić. Ja z Tobą ramię w ramię nie mam zamiaru walczyć bo co tam ukrywać po prostu Cię nie lubię. I nie licz na to że jakiś obecny h lvl się przyłączy do Twojego powstania no może z wyjątkiem kliku osób. Przeciwko Tobie też nie będę walczyć żeby nie było niedomówień. I nie chodzi o to że ja namawiam ludzi do poddania się czy tam nie podjęcia walki po prostu w przeciwieństwie do Ciebie ja znam wszystkich h lvl Polaków z Xereny i wiem jak będzie.

Mispex i Ty Brutusie hehe
Jak bedzie to sie zobaczy. Na razie expmy to dotyczy takze ciebie. Ja tez cie nie lubie ale nie mam zamiaru sie klocic bo i tak kazdy z nas ma juz dosc wiele swoich wlasnych problemow. Co do przylaczania sie do rebeli to oprocz charyzmy liczy sie level a lvl wbije niebawem. Ja rowniez nie bede walczyl przeciwko wam bo potepiam akcje w stylu Pauliny ( czytaj abusowanie kolegi z gildi). Nie lubie po prostu gdy ktos mnie bezpodstawnie obraza a jako taka obraze odebralem post skramera. A ludzie w pozniejszym czasie sie przylacza albo sami cos stworza bo w tym tepie to niedlugo 1/2 wolnych teraz polakow bedzie hunted.
wr00n jest offline