Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2007, 10:59   #324
Deemer
Użytkownik Forum

Deemer's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Pergamin Naga prawda

OMG po huj PKujesz ziomków?

@TOPIC
Czułem że ta wojna nie wybuchnie nigdy Szczerze mówiąc szanse były by duże. W końcu mamy przewagę liczebną i stoimy na... lepszej pozycji. Tak, tak, my mamy cele, Mitzum, Xazez, Xuva, i inni. Pomyślcie co oni mają powiedzieć, nie mieli by tak naprawdę kogo lać. Musieli by nabijać warny na 60lvlach co wkrótce skończyło by się dla nich banem. Można powiedzieć że walczyli by z duchami Właśnie takie wojny są przekleństwem wszystkich h-lvli.
Myślałem że coś się może tu zmieni, jednak teraz widzę że nie. Przynajmniej nie teraz. Sądzę że minie dużo czasu zanim Polacy będą się tu liczyć. To co powiedziałem kiedyś
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deemer Pokaż post
Szwedzi będą i tak robić co im się spodoba. Spójrzmy prawdzie w oczy. Na Xerenie brakuje inteligentnych, lojalnych i dość silnych polskich graczy aby móc cokolwiek zrobić.
było jednak prawdą. Oczywiście nie tyczy się to do wszystkich. Są tu ludzie godni szacunku ale jest ich za mało. Głównie są tu idioci bojący się cokolwiek zrobić, chcący robić z siebie pośmiewisko wystawiając jakieś ultimata lub czekając nie wiadomo na co. Po zgnębieniu przez Szwedów szukają tylko pretekstów do zabicia jakiegoś innego Polaka aby podnieść swoje mniemanie o sobie i tak w kółko. Teraz Szwedzi wyrżną wszystkich liczących się Polaków, a potem może pokłócą się między sobą i znowu pojawi się cień nadziei.
Nie mówię że to się nigdy nie skończy ale nie każdy ma jeszcze cierpliwość i czas na czekanie. Ja czasu już nie mam Czeka mnie matura a po niej duuużo pracy więc muszę już skończyć z Tibią i chyba nie doczekam się tej wojny
Ale kto wie. Maybe next owner

Pozdro dla prawdziwych przyaciól.

Hail Siedlce
Deemer jest offline