Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2007, 11:19   #1
Deselino
Guest

Domyślny Kompromitacja Eternal Obliviona

http://tibicams.tibianetwork.net/de/movies/show/6867

Eternal Oblivion (albo raczej jego profesja) skompromitował się na tym filmie. Przez 10 minut męczy się z jakimś 60 lvl noobem i nie może go zabić. (dopiero po 10 minutach tamten koleś pada) Hity z melee wchodzą słabiutkie, ja swoim noob charem (tym z profilu) mam wyższą średnią na guardach na 21 lvlu. Nie wybierajcie profesji knighta bo po tym, co tu widać, po prostu nie ma sensu.
Cytuj:
Tibia 7.6, lol
Regulamin tego nie zabrania, a film jest naprawde ciekawy. (moze nie dla knightów bo czeka ich podobna przyszłość, ale cóż - kiedys sie w koncu trzeba dowiedziec o slabosci profesji knighta zamiast żyć w nieświadomości)
Cytuj:
1. (Level 91). He is an elite knight.
2. Jakby byl noobem to by stal w miejscu i nic nie robil
3. Predzej by Ci sie sd skonczyly sorkiem niz jemu uhy
4. Nie wierze, ze masz wyzsza srednia... moze czasem Ci wejdzie za 100 hit i myslisz, ze to wysoki... Pamietaj, ze obrazenia w ludzi sa o polowe mniejsze
1. No dobra, niewielka pomyłka.
2. Miałem tutaj na myśli jego poziom w porównaniu z EO. (nie czepiajcie sie ze "noob" nie odnosi sie do poziomu)
3. Mając taki lvl jak EO wziąłbym go na jednego sdeka.
4. Ja w dwarfa guarda wale średnio po 35-40 hp (zdarzaja się hity po 80-90) z łuku na skillu 52 dista. EO na filmie wali średnio po 25 w tego knighta. (wliczając oczywiscie wszystkie chmurki i gwiazdki bo na tym polega liczenie sredniej, że uwzględnia się wszystkie hity a nie tylko te trafione!)
Cytuj:
o.O Naprawdę masz większe hity?! To może nakręcisz filmik jak bijesz sobie takiego 60 knighta swoim super noob charem... A jak już zobacze jak swoim palkiem bijesz lepiej niż EO to przyznam Ci rację. Jak narazie to palek jest najgorszą i nikomu nie potrzebną profesją. Mam nadzieje że update to zmieni.
Nieprawda, bo obecnie najgorszą profesją w Tibii jest knight. Ja palkiem w dwarfy guardy walę średnio po 35-40 hp na skillu 52 dista z łuku. Nie wierzysz, chcesz dowód? Poczekaj, właśnie kupuje strzały i idę na hunt. Film będzie gdzieś za godzinę.
Cytuj:
Wyjdź zgin przepadnij i nigdy nie wracaj
Piszesz tak, a pewnie nawet nie obejrzałeś filmu -.-
Cytuj:
A biedny EO na skilu 110+ wali po 20-25hp abuahauha
Obejrzyj film, a dopiero potem sie wypowiadaj. Wlasnie tak wali EO, obejrzyj film i policz sobie średnią zamiast maxhitów.
Cytuj:
a czemu ty porównujesz swoje hity w guarda do hitów EO w 91 ek ?? hah jakie porównanie no zal...
No niby tak, ale zobacz jaki lvl ma EO, a jaki ja mam. Czy nie uwazasz ze jego hity powinny byc wyzsze od moich?
Cytuj:
"3. Mając taki lvl jak EO wziąłbym go na jednego sdeka."

Nawinoles ze majac taki lvl to bys go na sd'ka zabil, a przeciez knight nie moze z sd walic idioto ;o. Po zatym knightem nie jest latwo zabic knighta z teg oco wiemi z wlasnego doświadczenia
OMG, ja napisalem ze bym go sorcem zabil 1 strzalem z SD gdybym mial sorcem taki lvl jak EO ma knightem. Wiem ze knight nie moze uzywac SD -.-
Cytuj:
Btwn. Hit 279 z explo knightem PvP to mało ??
Jak na taki lvl jak on ma to bardzo mało.
Cytuj:
On mowil o tym, ze jakby mial taki lvl eternalem. Taki EK ma ponad 1300 hp, MDW wali z sd po 1400 w potwory. Zonk?
No to jak nie na jeden to na 2 sdeki by go sorc wziął. Nikt nie uha się na greenie więc zabiłby tego knighta z łatwością w 4 sekundy, a nie w 10 minut tak jak EO ze swoimi noobskimi hitami.
Cytuj:
Nie, nie zabiłbyś.
Jednym SD moze i nie, ale dwoma na 100% bym zabił.

Ostatnio edytowany przez Deselino - 10-03-2007 o 13:08.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.