Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2007, 11:24   #429
mago
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 03 2004

Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
Domyślny

Teraz troszke moich teorii opartych czesciowo na przypuszczeniach czesciowo na faktach.

1. Kiedys jedna osoba posiadala dsl (wywalila do wody - to fakt) , nalezaloby sie zastanowic skad je miala.

2. O ile mi wiadomo bylo tylko kilka itemow danych przez cipsoft za zaslugi - 1 item dany za wykrycie buga a pozostale za organizacje konwentow .

3. Za buga zwiazanego z systemem platnosci nagroda byly golden bootsy ( nie miejscie nadziei ze cipsoft wam da kiedys itemy za bugi nie zwiazane z systemem platnosci - tu po prostu ktos ich uchronil przed powaznymi stratami finansowymi w rl).

4. Za konwent dostaly bodajze 3 osoby ( jedyna rzecza ktorej nie wiem to to czy za drugi konwent tez cos dawali) , jezeli tylko za organizacje pierwszego konwentu byly nagrody to tam nie bylo dsl.

5. Wiec skad sie wziely dsl , i teraz przejde do sedna sprawy.

6. Kiedys forteca w kaz byla otwarta , dalo sie wejsc i to w dosc prosty sposob.

7. Moze to byla czesc questa wykonywanego dla Kruzaka kto wie?

8. Takie miejsce moglo byc zamkniete tylko z dwoch powodow: mala przydatnosc (malo potworkow pustki i nic ciekawego - a Knightmare se wymyslil ze kiedys cos tam ciekawego wykombinuje) , quest ktory po rozwiazaniu mogl sie okazac zbyt prosty jak na reward ktory sie dostawalo i zamkniecie tego w celu wymyslenia czegos trudniejszego badz zablokowania tego po wieki.

9. Mogl to byc quest (totalne przypuszczenia) ktory bardziej byl lamiglowka niz trudny w zwiazku z sila potworkow i po pierwszym rozwiazaniu za jakis czas mogloby sie okazac ze polowa ludzi biega w dsl. (wtedy jeszcze nie bylo bramek levelowych)

10. To tylko moze byc jedna z tych dwoch opcji , sadzac po wywiadzie jaki Knightmare na bodajze tibianews udzieli , z ktorego wynika ze forteca w kaz jst zamknieta bo brakuje narazie koncepcji na jej dalsze wykorzystanie.

To tyle z gdyban.
Teraz nalezaloby se zadac pytanie czy to faktycznie moglo byc tak? - retoryczne ;P
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz

Ostatnio edytowany przez mago - 10-03-2007 o 11:32.
mago jest offline   Odpowiedz z Cytatem