Cytuj:
1. W guarda na 52 distance nie masz sredniej 50+.
|
A czy ja napisalem ze mam srednia 50+? Moja srednia wynosi 35-40 hp, powtarzam po raz setny.
Cytuj:
2. Masz 1/2 skilli EO i na potwory bijesz 2 razy mocniej niz na graczy, jakiej roznicy w damage bys sie spodziewal?
|
290 lvl powinien uderzac duzo mocniej od 21 lvla. Niestety jak widac tak nie jest jesli sie gra rycerzem.
Cytuj:
Srał bys a nie zabil 2 sd 300lvl wali max 700 a na 96 lvl sie ma 1505 życia a przecietny hit by wchodzil 500 czyli 3 sd by nie starczylo tym bardziej ze by juz sie uhał a ten filmik byl jeszcze z pod 7.6 to ty grajacy pallem ze skillem 52 dysta bys gówno trafial czyli bys walil tylko ue on by wszed na drabinke uhał sie Czyli by ci uciekł
|
Hahahaha! MDW wali srednio po 700 w ludzi z SD, a 91 lvl EK ma tylko 1.5k życia więc wziąłby go na 2-3 SD i zabiłby go szybciej niż tamten by się zdążył zorientować i wyleczyć. Poza tym 91 EK uha się średnio po 400, a taki 300 lvl sorc/drut wali po 700 czyli życie knightowi uciekałoby szybciej niż się leczył uhami.
Cytuj:
albo cie jeszcze zajebal ha xD
|
Tymi swoimi hitami srednio po 25 z broni? Uhahaha, dobre!
Cytuj:
w jakiegos palka EO by sie wbijal po 60-200 a palkeim bys go bil po 0-30 na skillu 85
|
EO by sie wbijal srednio po 70-80 hp, a pal z arbalestem i infernal boltami srednio po 90-100.
Cytuj:
Autor tematu wykazuje się wielką inteligencją.Stara się porównać swojego potężnego palka do 290EK no cóż czekam na wasz pojedynek przecież walisz tak samo jak 290 ek
|
Nie tak samo, ale tylko 2-3 razy slabiej (jeśli obaj walimy tego samego potwora). Roznica "ogromna" biorac pod uwage ze on ma prawie 15 razy wyzszy poziom niz ja.
Cytuj:
dobra taifun tez sieka po tyle i co bez spama nieumie zabic nikogo . . . a mdw wali po 700 w ludzi? jest jakis filmik :> bauhauah (zart) hehehehe. . . szkoda ze ten mdw wbil 1st 300 ( Eternalowi sie nalezalo bo niema glupiego nicka, jest graczem starej tibi, gra o wiele dluzej, gra na swiecie pvp!
|
A knight nawet nie ma czym zaspamować... MDW wali w ludzi srednio po 700, to akurat wiem z kalkulatora bo gra na swiecie non-pvp. Zgadzam sie z tym ze eternal jest lepszym graczem od MDW tylko profesje ma duzo slabsza i dlatego MDW wbil 300 lvl pierwszy.
Cytuj:
!!! WLASNIE TEN TWOJ PALEK MUSI BYC JAKIS KOZAK !!! moj palek na 80+ przy skillu 89 mogl tylko polizac jajeczka 60 ek . . . A Twoj mastah nap&*dala jak EO! Narody padajcie na kolana....
|
Naucz sie czytac ze zrozumieniem, ja porównywałem hity EO w 91 EK z moimi hitami w guardy i nie mówiłem, że w ludzi wale mocniej od EO.