Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2007, 14:15   #23
Deselino
Guest

Domyślny

Cytuj:
1. W guarda na 52 distance nie masz sredniej 50+.
A czy ja napisalem ze mam srednia 50+? Moja srednia wynosi 35-40 hp, powtarzam po raz setny.
Cytuj:
2. Masz 1/2 skilli EO i na potwory bijesz 2 razy mocniej niz na graczy, jakiej roznicy w damage bys sie spodziewal?
290 lvl powinien uderzac duzo mocniej od 21 lvla. Niestety jak widac tak nie jest jesli sie gra rycerzem.
Cytuj:
Srał bys a nie zabil 2 sd 300lvl wali max 700 a na 96 lvl sie ma 1505 życia a przecietny hit by wchodzil 500 czyli 3 sd by nie starczylo tym bardziej ze by juz sie uhał a ten filmik byl jeszcze z pod 7.6 to ty grajacy pallem ze skillem 52 dysta bys gówno trafial czyli bys walil tylko ue on by wszed na drabinke uhał sie Czyli by ci uciekł
Hahahaha! MDW wali srednio po 700 w ludzi z SD, a 91 lvl EK ma tylko 1.5k życia więc wziąłby go na 2-3 SD i zabiłby go szybciej niż tamten by się zdążył zorientować i wyleczyć. Poza tym 91 EK uha się średnio po 400, a taki 300 lvl sorc/drut wali po 700 czyli życie knightowi uciekałoby szybciej niż się leczył uhami.
Cytuj:
albo cie jeszcze zajebal ha xD
Tymi swoimi hitami srednio po 25 z broni? Uhahaha, dobre!
Cytuj:
w jakiegos palka EO by sie wbijal po 60-200 a palkeim bys go bil po 0-30 na skillu 85
EO by sie wbijal srednio po 70-80 hp, a pal z arbalestem i infernal boltami srednio po 90-100.
Cytuj:
Autor tematu wykazuje się wielką inteligencją.Stara się porównać swojego potężnego palka do 290EK no cóż czekam na wasz pojedynek przecież walisz tak samo jak 290 ek
Nie tak samo, ale tylko 2-3 razy slabiej (jeśli obaj walimy tego samego potwora). Roznica "ogromna" biorac pod uwage ze on ma prawie 15 razy wyzszy poziom niz ja.
Cytuj:
dobra taifun tez sieka po tyle i co bez spama nieumie zabic nikogo . . . a mdw wali po 700 w ludzi? jest jakis filmik :> bauhauah (zart) hehehehe. . . szkoda ze ten mdw wbil 1st 300 ( Eternalowi sie nalezalo bo niema glupiego nicka, jest graczem starej tibi, gra o wiele dluzej, gra na swiecie pvp!
A knight nawet nie ma czym zaspamować... MDW wali w ludzi srednio po 700, to akurat wiem z kalkulatora bo gra na swiecie non-pvp. Zgadzam sie z tym ze eternal jest lepszym graczem od MDW tylko profesje ma duzo slabsza i dlatego MDW wbil 300 lvl pierwszy.
Cytuj:
!!! WLASNIE TEN TWOJ PALEK MUSI BYC JAKIS KOZAK !!! moj palek na 80+ przy skillu 89 mogl tylko polizac jajeczka 60 ek . . . A Twoj mastah nap&*dala jak EO! Narody padajcie na kolana....
Naucz sie czytac ze zrozumieniem, ja porównywałem hity EO w 91 EK z moimi hitami w guardy i nie mówiłem, że w ludzi wale mocniej od EO.

Ostatnio edytowany przez Deselino - 10-03-2007 o 14:36.
  Odpowiedz z Cytatem