Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2007, 14:38   #29
Deselino
Guest

Domyślny

Cytuj:
Hmm niezle niezle mojego 80+ palka 100+ ek siekal po 100+ przy skilach 80+/80+ PFFF ale widac Twoj palek to mlody bog ;D taki EO kara palkow i sorcow jak chce pff
Dzisiaj 15:33
Ten knight siekal twojego palka srednio po 50, a hity za 100+ zdarzaly sie co 5-10 uderzen więc nie oszukuj. I jeszcze raz powtarzam ze nic nie pisalem na temat tego ze w pvp zabije jakiegos knighta.
Cytuj:
@ up Deselino
EKhuEkHUekhUE

Knight na tym lvlu leczy się po 400 średnio?
LOL?
ja teraz na swoim 50 EK przy prawie 6 m lvl uham sie 400-450hp~
Wiec nie wiem dlaczego ma sie uhac srednio po 400 hp o.O?
Nie każdy gra na OTS'ach tak jak ty. W rl tibii knight 50 lvl uha sie po 200-400 hp. 400 hp to max ile mozesz wyleczyć wiec nie pierdziel ze srednio sie po tyle leczysz bo twoja srednia wynosi 300 hp. Srednia 91 EK wynosi 400-450 hp.
Cytuj:
ta fakt wiem ze nei za kazdym hitem po 100+ ale tak za 60+ wchoidzlo caly czas wiec karal mnie jak chcial
Nie wszystkie hity wchodzą, czasem są gwiazdki nawet gdy przeciwnik nie ma tarczy. Srednia tego knighta w twojego pala wynosila pomiedzy 70 a 80 hp. To nie jest duzo.
Cytuj:
Dlaczego twierdzisz ze on klamal? Może mówił prawde?Ja mam 70 knighta i uham sie po 500-600 hp srednio wiec?
Wiec grasz na otsach bo tam sie 70 knight po tyle uha.
Cytuj:
O tak! Jestes wyjebisty! Twuj paladyn jest super! Ucha siem za 666hp, a wali z bolta po 1337 w ludzi! Pokonash EO w kilka hwil! Mash jako jedyny fast atak na global Tibii! To raczej Ty sie kompromitujesz, a nie EO; ).
Niczego takiego nie napisałem. To ty robisz ze mnie debila -.-
Cytuj:
Ciekawe rzeczy prawisz.Tak sie sklada ,ze mam 90 EK z 6mlvl (jeszcze 6 ) i jego uhanie miesci sie w granicach 480 - 540. No ale skoro Ty - posiadacz 21 palla wiesz lepiej...I zaznaczam ,ze nie gram na zadnym otsie itd...Tylko w Rl Tibi
Tak, wiem lepiej bo sam mialem kiedys knighta. A to ze teraz gram 21 palkiem nic nie znaczy.
Cytuj:
BTW Calax to też knight... Więc niektóre promienie i chmurki mogły należeć do niego, a tego nie wziąłeś pod uwagę...
A wlasnie ze wzialem pod uwage i liczylem tylko te hity ktore na 100% należały do EO.
Cytuj:
7. Proszę o to, by autor zdementował i moje argumenty...
Poza tym jednym argumentem nie mam zastrzeżeń. Piszesz sensownie i na temat jako jedyna osoba w tym temacie.
Cytuj:
A co do Twojego przypuszczalnego kładzenia 90+EK na 2-3sd w czasie Tibi 7.6, to powiem tylko, żę jest to możliwe tylko w teorii, bo zanim ty byś go trafił bez bota to an albo by nawiał albo się spokojnie wyleczył...
Na Tibii 7.6 byłoby to niemożliwe, ale na 7.92 jest prawie pewne. (99% szans na zabicie przy pomocy CipBota)
Cytuj:
A i wspomniałeś, żeby nie wybierać knighta, tak? To podaj mi zalety takiego pallka, w huntach grupowych.
Knight się przyda jako bloker na jakieś dłuższe polowania/questy. A taki pallek to co? stoi tylko i tymi swoimi hitami zabiera te kilka expa magom i druidom. Skoro taki knight jest do kitu to spróbuj kiedyś (jak bedziesz miał okazje) poszukać teamu knightem (sensowny lvl), pallem ;] jestem ciekaw kto pierwszy znajdzie ekipę.
No jesli chodzi o hunty grupowe to palek nie ma zbyt wielu zalet. Ale do gry solo:
1. Sorcerer
2. Druid
3. Paladin
4. Knight
Cytuj:
edit
Obliczenia byłby wykonywane dla lvl 262! W poprzednich postach widziałem porównania do 290 lvl... Hiho NeoChild:*
Lol, liczylem tylko te hity które zadał Eternal Oblivion, a nie jego kumple. Tak trudno to zrozumieć? I co to mu da, że ma te 30 lvli więcej skoro skill ten sam i wali tak samo z broni?
Cytuj:
edit2
Ultimate Healing leczy 500 na poziomie 91 z mlvl 6, jakieś pytania? ;>
Tak, mam pytanie. Na jakim otsie?

Ostatnio edytowany przez Deselino - 10-03-2007 o 15:49.
  Odpowiedz z Cytatem