Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2007, 15:13   #152
Praktikerman
Guest

Domyślny

To ja mam pytanie do modków (szczególnie do autystyczengo prawdopodobnie ubezwłasnowolnionego Wald_Kerius) napisałem temat pt. Tłumaczenie Tibii - Mały słowniczek. Temat bardzo szybko się rozwijał, po około 2-3 tygodniach miał 36 haseł.
Użytkownik Kwadratowe Koło (nie winię go za to) powiedział i dał linka do podobnego PODOBNEGO! tematu "Ciekawostki o Tibii", który miał tylko 8-9 haseł, a przez 2 strony były napisane różne bzdety takie jak "super pomysł GZ"
albo "beznadzieja, przecież jak ktoś chce to se sam znajdzie"

dla nieuków (czyli dla Waldi_Keriusa) 36-9=no ile? brawo! jak nie wiesz oto odpowiedź: 27

Temat utrzymywał się przez j/w 3 tygodnie - modek miał dość czasu by mnie poinformować i usunąć ten temat. W temacie tylko dwa-trzy posty miały charakter "nonono fajny pomysł". Kilku użytkowników forum aktywnie uczestniczyło w rozwoju słowniczka. Był ładnie oprawiony, alfabetyczny nawet ze źródłami. WIĘC PO CHOLERĘ GO KASOWAĆ? Uprzejmie proszę o szybką odpowiedź od jednego z modków.

PS. Czy można przywrócić słowniczek albo przynajmniej jego treść? Zapisałbym se w notatniku, bo sam nieiwedziałem kilku znaczeń.
  Odpowiedz z Cytatem