Cytuj:
Lol? Guard ma z 5 razy lepszą obronę niż slime. Knight taki jak EO 90% slimów zabija jednym hitem, a na guardach wali średnio po 70-80 hp, więc to ty pieprzysz głupoty.
|
Ja na ballance waliłem z BS'a w guarda po 60-70 na 50 lvlu i skilach 80+ więc taki EO napewno waliłby 2+ razy więcej odemnie, nie sądzisz?
Cytuj:
Srednia mialby tylko 2 razy wyzsza bo sporo by tez nie trafial.
|
Ty za to trafiasz za każdym razem z tych swoich śmiesznych strzał na skilu 50...
Cytuj:
EO bije dragi srednio po 100-120 hp, a nie 200.
Jakbym mial palka ze skillem 100 to moja srednia w dragi wynosilaby 130-140 hp, a srednia EO wynosi 100-120. Jakies pytania?
|
Tak ..skąd to wiesz, bo nie sądze, że masz takiego palka
Cytuj:
Palków na 200+ lvlu jest mniej bo mniej ludzi gra tą profesją, wiec nie oznacza to ze jest slabszy od knighta. Np. drut jest duzo lepszy od knighta (tego akurat zaprzeczyć już nie możecie bo roznica w hitach pomiedzy drutem a knightem jest bardzo wyraźna) a mniej drutów ma 200 lvl niż knightów. Dlaczego? Bo po prostu mniej ludzi gra tą profesją.
|
Tego oczywiście nie skomentuje, bo zapewne nie grałeś żadną z tych profesji
Cytuj:
EO w guarda walnie za 240 hp raz na 100 hitów, a ja wale średnio po 35-40 hp. Jego średnia na guardach wynosi coś koło 70-80 hp czyli tylko 2 razy więcej niż moja. Jak na roznice w poziomach pomiedzy mną i EO, jest to bardzo niewiele.
|
Zaóważ, że guard ma TYLKO 240HP...porównaj swoją Boską średnią na potworach które mają więcej HP chociażby Wyverna jeśli dasz rade
Cytuj:
EO ma guarda średnio na 3-4 hity, a nie 2. Ja walę średnio po 35-40 hp, a on po 70-80 hp. Roznica zaprawde powalajaca biorac pod uwage jego poziom i moj poziom.
|
Tak jak pisałem wcześniej porównaj sobie na potworach z większą ilością HP
Cytuj:
Czasami wejdzie hit za 250, ale czesto hit nie wchodzi wcale. Srednia ze WSZYSTKICH uderzen EO w dragi wynosi 100-120 hp. Ja wale w guardy tylko 3 razy slabiej. Roznica "ogromna" biorac pod uwage ze ja mam noobski 21 poziom a on ponad 10 razy wiecej.
|
Tak jak pisałem wcześniej....
Obejżałeś jeden filmik i myślisz, że zjadłeś wszystkie rozumy...
Że już nie wspomne o tym że zabiłbys 91 EK na 1/2 SD....