Cytuj:
Tak to prawda ale tylko magiczne... P Takie hity z miecza/boltów itp są normalne
|
Z boltow sa normalne, z miecza niekoniecznie. Pal ze 100 dista wali za 100+ hp w 70-80% hitow, a knight ze 100 skilla wali za 100+ hp w 30-40% hitów i do tego jeszcze nie trafia (gwiazdki, chmurki) dużo więcej niż pal. Fakt ze max moze walnac wiecej ale i tak srednia ma nizsza bo zdarzaja mu sie noobskie hity.
Cytuj:
Faktycznie, ciężko się w ciągu 6 sekund zorientować, że jest się atakowanym...
|
To ze ty chodzisz po miescie z ręka na hotkeyu to nie znaczy ze inni robią tak samo -.-
Cytuj:
Po trzecie wyjdź nie pisz nic więcej na forum bo data dołączenia,twoje komentarze oraz poziom inteligencji jaki tutaj prezentujesz potwierdzają to iz jesteś noobem.
|
Naucz sie liczyc średnią arytmetyczną, a potem wróc i dopiero podejmę z tobą polemikę bo narazie to nie mam po co.
Cytuj:
P.S Jesteś śmieszny chodząc swoim paladynem na kopalnie z łukiem twoimi skilami i lvlem. I w dodatku na gurady. Rotfl...
|
Zabijam guarda średnio 7-9 hitami. (na guardach nie tracę nic hp bo mnie nie doganiają, więc expię tylko za cenę strzał!) Teraz ty sie pochwal ile potrzebujesz hitow zeby zabic guarda. Pewnie z 20.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alora
Na co ci twoja śmieszna średnia arytmetyczna skoro CipSoft nie podał wzoru na oliczanie obrażeń rycerzem z meele oraz paladynem z łuku/kuszy? W dodatku jaki musiał by byc to skomplikowany wzór uwzględniając statystyki przedmiotów oraz skille i lvl.
Tak z Ice Wind Dale II. Wiem bo sama grałam i mi się podobał. 
|
Jak masz film na tibicam to tam mozesz go zatrzymywac i sobie zapisywac kazdy hit a potem podzielic przez ilosc wszystkich hitow. Ale dla ciebie to widac za trudne.
Cytuj:
Nie 6 tylko 2 lub 4 sekundy. Druid 290lv z sd miałby kłopoty z ubiciem knighta 100lv, ale już sorc 290lv takiego knighta bije spokojnie na 2ue.
|
Lol? 290 druid bierze takiego 100 knighta na 2 sdeki wiec nie wiem w czym problem. Nawet 290 pal z latwoscia zabije 100 knighta...