Temat: Kuupa pytań
Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2007, 20:02   #1
Gawroon
Zbanowany

Data dołączenia: 10 03 2007
Lokacja: South, Pomiędzy Dunajcem, a Popradem - Stary Sącz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: ---
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: ---
Poziom mag.: 23
Gawroon ma numer GG 9594190
Domyślny Kuupa pytań

Witam ! Mam naprawdę kupę pytań:

1. Gdzie mogę kupić Vial? Taka buteleczka?

2. Co to są te "ghoule" ?

3. Klucz do katana room jest pod grobami, w szkieletach - więc jak wyglądają te groby? Takie wysokie kamienie? Jak wejść pod groby? I co mnie czeka pod grobami ? Wiadomo o co chodzi.

4. Mam ten klucz ide do minosów, jakąś dźwignię włączam, otwierają się drzwi, tzn. jakis kamien sie odsuwa, i tam otwieram kluczem zabijam miska i biore itemy, czy tak?

5. Tam podobno jest więcej wajch które nic nie robią, czy to prawda?

6. Ile tam jest tych minosów?

7 Czy Katana Room = Bear Room? Jeśli nie To gdzie jest klucz do Bear'a i Katany bo podbno jakieś trzeba, i gdzie te główne "placówki" ?

8. Gdzie jest ten Dead Dragon, bo za _uja nie mogę znaleźć ! I ile trzeba mieć na te ognie Life Fluidów?

9. Co robią LifeFluidy? Dają życia na 100 % ?

10. Podobno jest jakaś droga, żeby wyjść na 1 Lvl, a link w tamtym temacie o tym nie działa - podałby ktoś działający link?

11.Czy na minosy, tam gdzie ich tak dużo gdzieś jest można iść w pojedynkę z moim ekw?

12. 8 lvl.Katana, Copper shield, Chain Armor, Leather Legs i Boots legion helemt - czy mam najlepszy ekw. jaki można zdobyć na rooku? Jeśli nie to..

13. Gdzie mogę znaleźć te najlepsze rzeczy?

14. Czy z moim ekw. Pokonam przynajmniej 2 minosy?

15. I takie luźne pytanie: Co robicie jak zobaczycie jednego Poison Spidera? Ja choć mogęgo zabić w 3 ciosach zwiewam

16. Ludzie kupują Wolf Paw, Bear Paw, Chicken Feather - po co im to, i jak sięna przykład wycina wolf paw?

Uff, mówiłem, że dużo tych pytań Ale mam nadzieję, że mi odpowiecie.

I bardzo proszę Moderatorów, o usuwanie przypuszczeń typu: "Wiesz, chyba tam ale nie jestem pewien" oraz OT-ów typu " Moja babcia ma 100 lat", " Znalazłem miecz" OT-y przynajmniej trochę związane z tematem, oraz te które komentują moje pytania, itd. proszę zostawić.

Pozdrawiam

Gawron

Ostatnio edytowany przez Gawroon - 10-03-2007 o 20:07.
Gawroon jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.