Cytuj:
Deselino, nie próbuj byc jakis odważny luz coś ponieważ nawet nie wiesz z kim rozmawiasz na tym forum i na pvp nawet bys nie ruszył palcem i juz byś gryzł ziemie. I masz moje błogosławieństwo do koszenia guardow na 7 hitow tak jak
to nawinąłeś kilka postów wstecz, więc chyba nie opłacało sie przerabiać wszystkich "podręczników" o tibii zanim zacząłeś grać . I wspomniałeś też coś o tym że byś miał kasy jak lodu jakbyś miał 90 palka i byś bił z infernal boltów, jak nawet nie wiesz gdzie je dostać i ile kosztują.
|
Nawet nie wiesz jakie mam inne chary i na jakich światach wiec lepiej siedz cicho.
Cytuj:
Deselino, straciłeś tylko czas i porysales troche linie papilarne pisząc te rozprawki
a nic nie udowodniłeś.
|
Udowodnilem ze knight jest najslabsza profesja. "Tylko" tyle.
Cytuj:
Skompromitował się nie EO, tylko założyciel tego tematu. Proszę, wyjdź.
|
Hahahahahahahahahahaha.
Cytuj:
Jestem ciekaw, skąd brałbyś kasę/czas na kupowanie/zbieranie włóczni/kamczyków? [niepotrzebne skreślić] No bo wiesz, w końcu skill w distance sam się nie podniesie!
|
Lol. Ja tym charem co mam w podpisie trenowalem spearami na trollach tylko do 30 dista a potem expilem i sie zwracalo. Nawet bez lootbaga. Wiec stfu newbie jak nie umiecie grac to nic dziwnego ze nie macie kasy -.-