Cytuj:
1. Gdzie mogę kupić Vial? Taka buteleczka?
|
Vial można otrzymać po wypić life fluida(na mainie także manafluida) life fluida kupuje sie u hyacinta
Cytuj:
2. Co to są te "ghoule" ?
|
Ghoul to taki potwór, jest tylko jedne miejsce na rooku gdzie wystepuje - jest za sciana obok katana room
Cytuj:
3. Klucz do katana room jest pod grobami, w szkieletach - więc jak wyglądają te groby? Takie wysokie kamienie? Jak wejść pod groby? I co mnie czeka pod grobami ? Wiadomo o co chodzi.
|
Musisz miec lopate, groby skladaja sie z tabliczki i dwoch zamknietych dzior w rzedzi, jest ich trzy
Cytuj:
4. Mam ten klucz ide do minosów, jakąś dźwignię włączam, otwierają się drzwi, tzn. jakis kamien sie odsuwa, i tam otwieram kluczem zabijam miska i biore itemy, czy tak?
|
Tak
Cytuj:
5. Tam podobno jest więcej wajch które nic nie robią, czy to prawda?
|
W Bear Room? Nie
Cytuj:
6. Ile tam jest tych minosów?
|
Bear room tylko 1
Cytuj:
7 Czy Katana Room = Bear Room? Jeśli nie To gdzie jest klucz do Bear'a i Katany bo podbno jakieś trzeba, i gdzie te główne "placówki" ?
|
Nie
Cytuj:
8. Gdzie jest ten Dead Dragon, bo za _uja nie mogę znaleźć ! I ile trzeba mieć na te ognie Life Fluidów?
|
nie moge odpowiedziec - qs
Cytuj:
9. Co robią LifeFluidy? Dają życia na 100 % ?
|
Daja zycie ale malo(60 do chyba 100)
Cytuj:
10. Podobno jest jakaś droga, żeby wyjść na 1 Lvl, a link w tamtym temacie o tym nie działa - podałby ktoś działający link?
|
Tutaj mapka gdzie to jest
Cytuj:
11.Czy na minosy, tam gdzie ich tak dużo gdzieś jest można iść w pojedynkę z moim ekw?
|
Zalezy od lvl i liczby life fluidow
Cytuj:
12. 8 lvl.Katana, Copper shield, Chain Armor, Leather Legs i Boots legion helemt - czy mam najlepszy ekw. jaki można zdobyć na rooku? Jeśli nie to..
|
mozna studded legs ktore leca z orc spearmena, mozna je dostac z questa dla pacc
Cytuj:
13. Gdzie mogę znaleźć te najlepsze rzeczy?
|
Questy, potworki
Cytuj:
14. Czy z moim ekw. Pokonam przynajmniej 2 minosy?
|
Jesli sie odpowiednio przygotujesz
Cytuj:
15. I takie luźne pytanie: Co robicie jak zobaczycie jednego Poison Spidera? Ja choć mogęgo zabić w 3 ciosach zwiewam
|
Zabijam go jesli mam troche hp
Cytuj:
16. Ludzie kupują Wolf Paw, Bear Paw, Chicken Feather - po co im to, i jak sięna przykład wycina wolf paw?
|
Nie da sie ich wyciac na rooku, leca z potworow. Potrzebne sa do questow na addony(dodatki do outfiftówc typu kapelusz, plecak , topor ,czapka maga)