Temat: Kuupa pytań
Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2007, 20:27   #4
Jaryn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 04 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Inferna
Poziom: 29
Domyślny

1. Nie można kupić. Chyba, że u playera po 5 gp.
2. Ghoul to jest potworek dosyć mocny i znajduje się na rooku tylko w niedostępnym miejscu.
3. Klucza nie ma przy grobach. Do tych grobów co ja myślę można wejść używając łopaty. Przy grobach czekają na Ciebie skeletony.
4. Tak ;]. Chociaż nie koniecznie są tam minosy, jak już to orcki.
5. Tych "wajch" jest więcej, ale te do których jest dostęp to wszystkie działają.
6. Minosów w mino hell jest dużo: na samym dole jest chyba podstawowy respawn 6, a piętro wyżej 3.
7. Katana Room to nie jest Bear Room. Klucze trzeba poszukać, jeżeli nie używając quest spollingu to ciężko odnaleść je. Nie wiem co masz na myśli pisząc "placówki"
8. Dead dragon jest koło questu na copper shileda, w podziemiach. 4 Lfy wystarczą myślę, jeżeli będziesz mieć 150 hp.
9. Lf - Life fluidy dają od 30 do 70 hp. Różnie.
10. http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=55176 przeszukaj, powinny gdzieś tam być zdjęcia.
11. Raczej nie dasz rady.
12. Brakuję Tobie amuletu - bronze amulet oraz łuku (zawsze to mam przy sobie i zaliczam to do eq)
13. Raczej tak. Zależy jak w nie będziesz bić i jak one Ciebie.
14. Bije go ;]. 22 expa do przedu.

Widzę, że jesteś nowym graczem, a odnalezienie tego na forum może sprawić problemy, mimo to uważam, że nie trzeba było robić nowego tematu - iść na łatwiznę ;].