Witam ! Mam naprawdę kupę pytań:
1. Gdzie mogę kupić Vial? Taka buteleczka?
2. Co to są te "ghoule" ?
3. Klucz do katana room jest pod grobami, w szkieletach - więc jak wyglądają te groby? Takie wysokie kamienie? Jak wejść pod groby? I co mnie czeka pod grobami ? Wiadomo o co chodzi.
4. Mam ten klucz ide do minosów, jakąś dźwignię włączam, otwierają się drzwi, tzn. jakis kamien sie odsuwa, i tam otwieram kluczem zabijam miska i biore itemy, czy tak?
5. Tam podobno jest więcej wajch które nic nie robią, czy to prawda?
6. Ile tam jest tych minosów?
7 Czy Katana Room = Bear Room? Jeśli nie To gdzie jest klucz do Bear'a i Katany bo podbno jakieś trzeba, i gdzie te główne "placówki" ?
8. Gdzie jest ten Dead Dragon, bo za _uja nie mogę znaleźć ! I ile trzeba mieć na te ognie Life Fluidów?
9. Co robią LifeFluidy? Dają życia na 100 % ?
10. Podobno jest jakaś droga, żeby wyjść na 1 Lvl, a link w tamtym temacie o tym nie działa - podałby ktoś działający link?
11.Czy na minosy, tam gdzie ich tak dużo gdzieś jest można iść w pojedynkę z moim ekw?
12. 8 lvl.Katana, Copper shield, Chain Armor, Leather Legs i Boots legion helemt - czy mam najlepszy ekw. jaki można zdobyć na rooku? Jeśli nie to..
13. Gdzie mogę znaleźć te najlepsze rzeczy?
14. Czy z moim ekw. Pokonam przynajmniej 2 minosy?
15. I takie luźne pytanie: Co robicie jak zobaczycie jednego Poison Spidera? Ja choć mogęgo zabić w 3 ciosach zwiewam
16. Ludzie kupują Wolf Paw, Bear Paw, Chicken Feather - po co im to, i jak sięna przykład wycina wolf paw?
Uff, mówiłem, że dużo tych pytań

Ale mam nadzieję, że mi odpowiecie.
I bardzo proszę Moderatorów, o usuwanie przypuszczeń typu: "Wiesz, chyba tam ale nie jestem pewien" oraz OT-ów typu " Moja babcia ma 100 lat", " Znalazłem miecz" OT-y przynajmniej trochę związane z tematem, oraz te które komentują moje pytania, itd. proszę zostawić.
Pozdrawiam
Gawron