Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2007, 21:15   #70
Deselino
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Conrado_161190 Pokaż post
Hehe to pewnie ta sama ciota co miesiąc temu zakładała tematy, żeby udowodnić jaki to knajt jest do dupy -,- Daj se spokuj czlowieku i wyjdz i przestań o tym myśleć
A co, moze dobry jest knight w dobie darmowego visa po 300 hp?
Cytuj:
Pisales tez ze EO bil po 25 srednia (ciekawe jak wyliczyles, skoro na filmie bije praktycznie tylko z explo i bije kolesia jeszcze drugi rycerz) i ze bijesz guardy dwa razy mocniej.
Jesli on bil tylko z explo to proponuje udac sie do najblizszego okulisty ;o Hity melee szly caly czas ale ze knight to dupna profesja wiec polowa byla pudeł, ot co. Ja bije guardy srednio po 35-40, on bije 91 ek srednio po 25. Czyli ja bije mocniej w potwory niz EO w dobrze opancerzonych ludzi, mimo ze on ma 15 razy wyzszy poziom. Wniosek - knight ssie pałke.
Cytuj:
Pisales tez ze EO bil po 25 srednia (ciekawe jak wyliczyles, skoro na filmie bije praktycznie tylko z explo i bije kolesia jeszcze drugi rycerz) i ze bijesz guardy dwa razy mocniej.
Statystyki mówią ze pali jest najmniej i dlatego sa daleko na koncu. Zreszta srednia ilosc expa wbijanego przez pali jest wieksza niz przez knightow. (mowie o tych czolowych graczach)
Cytuj:
Rycerz ze 100 skilla za to trafia za 200+ duzo czesciej niz paladyn z 100 skilla, a za 300+ to juz wogole nie ma porownania (chodzby dlatego ze zaden paladyn za tyle z kuszy nigdy nie udezyl).
No i co z tego ze raz na 20 hitow walniesz za 200 skoro srednia pala wynosi 120 a srednia knighta 100 -.-
Cytuj:
Tym to mnie rozwaliłeś i tylko potwierdziłeś to co napisałem Śmieszne jest to co ty wyczyniasz tutaj, a nie te obliczenia xD Widać, że ci się nudzi, kłócisz się cały czas i tyle xP Udowadniasz wszystkim za pomocą obliczania średnich hitów, że knight zabije każda profesję wolniej niż by to robił pallek/drut/sorc... O CZYM WIADOMO OD DAWNA!!! Knight w pvp robi za ścianę... pooglądaj filmy z wojen lepiej a nie pojedynek 2 knightów.
Tibia polega glownie na zabijaniu a knight jest w tym najslabszy. Czy naprawde zaden wniosek ci sie nie nasuwa z tego powodu?
Cytuj:
@Deselino

Właśnie się zbłaźniłeś i pokazałeś, że gówno wiesz o tej grze:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deselino
Tibia polega glownie na zabijaniu a knight jest w tym najslabszy. Czy naprawde zaden wniosek ci sie nie nasuwa z tego powodu?

Hmm... wydawało mi się, że Tibia to MMORPG, a tam nie o to chodzi, no ale dobra...
Hahahahaha, to ciekawe jak wbijesz lvl skoro nie bedziesz zabijał? Wszystko opiera sie na zabijaniu: exp, hunty, questy, pvp itd itp więc nie gadaj ze tak nie jest -.-
Cytuj:
Na moje oko to tutaj bardziej od EO (nie liczę założyciela tematu bo to nie wymaga komentarza) kompromituje się CipSoft, ponieważ Eternal akurat tu najmniej zawinił, że jedo hity z broni są tak mizerne w człowieka.
Doselinio czy mógłbyś przestać porównywać 290 rycerza do innych profesji bo to troszkę nie ma sensu (nie wspominam o porównywaniu pojedynku 290ek z 90ek vs 21 pall z Dwarf Guardem). To skoro Ty porównujesz pojedynek pvp knighta to może jeszcze spróbuj porównać blokowanie Orshabaala w wykonaniu rycerz a maga...
Tak nie mylisz się, żaden mag nie odważył się tego spróbować, bo jest świadomy swojej porażki...
Więc przyjmij do wiadomości, że knight nie jest do końca najgorszą profesja we wszystkim, ale co do pvp to tak, ale rycerze nie są przeznaczeni do zabijania ludzi. Ale wyobraź sobie najazd Orsha/Morgrotha bez żadnych knightów online. I nie powtórz czasem, że wystarczy 10+ 200lvlowych magów ubijających go metodą up/down, bo po pierwsze: (jak powiedział Gremlin) na żadnym servi nie ma ich tylu, ani Orsha chyba nawet nie ma gdzie jechać up/down(nie jestem pewien) no i przecież on się leczy
W sumie to gadasz z sensem ale nie zgadzam sie z tym ze obrona jest tak samo wazna jak atak. (ty tak sugerujesz w swoim poscie) bo 90% czasu sie potwory zabija a nie blokuje wiec atak jest wazniejszy a knight atakuje najslabiej.

Ostatnio edytowany przez Deselino - 10-03-2007 o 22:49.
  Odpowiedz z Cytatem