Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2007, 21:32   #3
Knight Wowa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Venore

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerania
Poziom: 300
Skille: 17/31
Poziom mag.: 92
Domyślny

Chcialem zabrac glos apropo poi questa organizowanego przezemnie. W zwiazku z owym questem wyniklo wiele nieporozumien ktore pragne wlasnie tutaj wyjasnic.

Glownym nieporozumieniem jest to ze skladke za quest zaplacilo mi 45 osob, natomiast na quescie bylo (jak sami widzieliscie) ok. 120 osob. O czym to swiadczy ? O tym ze kazdy gracz ktory zaplacil skladke za runy powiedzial 2 swoim kolegom zeby sie wbili na quest. Swiadczy to niewatpliwie o niedojrzalosci niektorych z nas. Ale dla jakiegos postronnego 40 lvla ktory slyszy ze wowa zbieral 65k od glowy a bylo 120 osob na quescie po pomnozeniu taka osoba otrzymuje (jesli sie nie pomylila) 7,8kk. Co taka osoba moze pomyslec ? Wowa zajebal shoterom 7,8kk i jest najwiekszym thiefem Refugii.
Przykro mi musze was rozczarowac, nie ukradlem run wartych 7,8kk. Ze skaldek dostalem 225bp sd (bede mowil o sdkach poniewaz sa to najcenniejsze runy ktore dostawalem od ludzi i o nie rozchodzi sie caly spor). 225bp sd rozdzielilem w nastepujacy sposob: Dazan 60bp sd, Knight Wowa 50bp sd, Spyhard 40bp sd. Lacznie 150 bp sd. Dawalem tez sdki ludziom po 5,10 bp nie pamietam niestety nickow.
Pomyslicie teraz pewnie "wowa mial na plecach 50bp sd wiec padl jako 1szy i mu wszystko zostalo" musze was rozczarowac ponownie, na questa poszedlem bez aola, dlaczego? runy ktore mialem na plecach byly wlasnoscia calego teamu dlatego tez w razie ewentualnego deada runy zostawaly na placu boju - tak tez sie stalo. (ktos niewierzy? zapytajcie Ksena czy mialem aola albo co mi polecialo po deadzie)

Na zakonczenie powiem jeszcze apropo moich ofert na trade typu "sell 250bp sd" "sell 500bp sd, 300bp explo, 500bp mf". Pisanie takich glupot na trade faktycznie jest bledem, zostalem sprowokowany do tego zachowaniem Nevolixa - obrazal mnie, zabijal silmy, chcial zwrotu skladki (tylko dlatego ze padl na quescie o co nie moze przeciez obwiniac MNIE, jego zlosc zapewne poglebia to ze skonczyl mu sie pacc wiec nie zrobi juz poi [przynajmniej narazie]).
Wiec moje ofery "sell 500bp sd, 300bp explo, 500bp mf" byly glupim zartem po to zeby rozzloscic Nevolixa.
Ktos nie wierzy ? powiedzcie mi jakim cudem z 250bp sd potem sie zrobilo 500 albo tez powiedzcie kto to mogl kupic nagle w pare minut, tyle run w powietrzu nie moglo sie rozplynac niewiele osob na Refugi stac na taki zakup, a tradowanie tego potraloby pare godzin.

Na zakonczenie powiem ze placenie 50 gp za napisanie na trade "Knight Wowa is thief" jest brzydkim posunieciem (chociaz sam sie zastanawialem czy sobie w ten sposob troche nie zarobic).

Pozdrawiam wszystkich, Nevolixa i Droma w szczegolnosci.

p.s. Drom plz nie kasuj tego tak jak poprzednich moich postow... niech sie ludzie prawdy dowiedza (chociaz wiem ze wolalbys zeby jej nie znali bo im bardziej Naction traci w oczach ludzi to Ty jestes z tego coraz bardziej dumny).
Knight Wowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem