Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ancient-Necro
Małe fakty, w sumie chyba nikt się nie uczepi, że tu napisze, niech każdy się dowie... xD
Pamiętacie jak Taifun miał 280~ lvl ? a mdw miał 260~, lecz On za wszelką cenę chciał wbić 300-setke i co zrobił?
Zapłacił ludziom z Vision ogromną sumę na Harmonii, żeby wywołali wojnę, aby Taifun przestał expić i mdw mógł sobie spokojnie wbić levelik... 
Hehh... już takie rzeczy się dzieją w Tibii xD
Fakty w sumie nie oficjalne, ale mały dowodzik, pewno każdy widzał ss na only harmonia z mdw i jego domkiem (obok był pewien gracz), to był imargam chyba, mówił przecież "Hail Vision"... żałosny mdw jest xD
|
ciekawe.... neiwiem czy to tlyko "spiskowa teoria dziejów" czy prawda...nie mniej ma 300 lvl, co jest osiągnięciem...
Ale mnie rozbawiło to:
w wywiadzie, chyba dla tibia BR co powiedział MDW - że gra tyle samo lub neico więcej niż przeciętny człowie harmonii.... no nie wiem... gra codziennie po 8-10 godzin :/ u mnie na serwie średnia jest na pewno niższa, może Harmonia to tylko nałogowi gracze

ehh MDW powinien się przyznać, że gra dużo.
A i jescze jedno - sądzicie, że orib to dla rozgłosu - bo ja tak...
I właśnie kto wie jaki on ma mlvl? chyba nie tak duży, skupił się na llvu nie??
Ok na koniec dodam GRATULACJE DLA MATEUSZA DRAGONA WILEKIGO, naszego rodaka bo 300 lvl, jakkolwike niezdobyty to wielka rzecz!