Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 11-03-2007, 00:58   #1184
PierwszyRycerz
Użytkownik Forum

PierwszyRycerz's Avatar

Data dołączenia: 05 09 2006
Lokacja: Olkusz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 59
Skille: 19.26
Poziom mag.: 57
Domyślny

Heh ludzie, dowas niedociera ? teamt do fotek masz problem sa do tego odpowiednie tematy ... co do medusy ... oddal bys mi cos gdybym ja padl ?? 100% nie nieplaczcie dzieci to jest gra a co do 14 latka to niewiem kto nim jest. Heh szkoda mi was popatrzcie ile daremnych postow pisaliscie ... kazdy pisze to co uwaza o kims zrozumcie to. Varilian wybral knighta ... niewiem poco boi sie blokowac paru marnych pristies... i klamie jak na sranie niemam uh a mial ich pewno pare bp, next osoba Nose totalna porazka xD czlowiek mysli ze kupuje na allegro i jest fajny, w dodatku tez czystego sumienia niemasz co do kradziezy ... zenada moze zacznij grac i niepatrz na innych tylko na siebie bo niejestes idealem chcial bym to zakonczyc tekstem "niepiszcie wiecej takch postow tylko wklejajcie fotki" ale to i tak nic nieda bo Wy jestescie dziecmi ktore chca sie pokazac .... sami sie przekonacie dzieci, do ktorych nic niedociera. A na koniec nieinteresuje mnie co macie do powiedzenia o mnie poniewaz jestescie dlamnie marginesami i wyrzutkami spoleczenstwa zycze milej gry i zacznijcie patrzec na siebie. Bo i Wasze brudy wyjda na wieszch Nie Varilian thiefie Nose ... zapomnial bym dodac ze zajebales loota z deda a pozniej i tak sie dowiedzialem co tam bylo widzicie niejestescie bez winy. The End. niebede juz na Was teraz zwracac uwagi bo powaznie niewarto.

Life is tough, then you die.

Click Click Boom..

Ostatnio edytowany przez PierwszyRycerz - 11-03-2007 o 01:11.
PierwszyRycerz jest offline   Odpowiedz z Cytatem