Zanim znów wszyscy oskarżycie o coś Droma, chciałbym powiedzieć, że tym razem to ja usunąłem większość postów, które nigdy nie powinny się tutaj pojawić. Nie gram na Refugii, nie znam sytuacji w jakiej znajduje się serwer, więc patrzę na sprawę obiektywnie. A prawda jest taka, że zaśmiecacie ten temat bezsensownymi kłótniami i wzajemnymi oskarżeniami, które nikogo z poza Refugii nie interesują. Ludzie odwiedzają ten temat, aby obejrzeć wasze zdjęcia, a nie masę spamu i to jeszcze na poziomie nie wyższym od tego, jaki reprezentuje sobą kwiatek doniczkowy.
Nie ma większego sensu zamieszczać zdjęcia, tylko po to aby "post nie naruszał regulaminu", bo treść w nim zawarta nadal to robi. Prosiłbym też o powstrzymanie się od tekstów typu "to ja założyłem temat i to ja decyduję o jego zawartość, bo jest mój", bo to ma gówno wspólnego z rzeczywistością. Myślisz, że jak w prawdziwym życiu coś do ciebie należy to możesz decydować o zawartości tego przedmiotu bez ponoszenia odpowiednich konsekwencji? No to spróbuj ponosić większa ilość narkotyków w plecaku szkolnym przez jakiś czas. Nie zrobisz tego, bo obowiązują cię nadrzędne zasady do których musisz się dostosować. Tak samo jest na tym forum.
Teraz usunąłem na szybko te głupie posty bez wyciągania odpowiednich konsekwencji - za każdy następny 9 pkt ostrzeżenia. Chcę tu widzieć tylko zdjęcia bez żadnych treści mogących obrazić kogokolwiek, bądź też wszcząć kolejną kłótnię. Oczywiście posty bez zdjęc, komentujące je są jak najbardziej dozwolone, o ile zawarta w nich krytyka będzie poparta odpowiednimi argumentami (bo pozytywne komentarze chyba nikomu nie przeszkadzają).
Ostatnio edytowany przez Rothes - 11-03-2007 o 14:28.
|