Zobacz pojedynczy post
stary 11-03-2007, 16:56   #4451
Hasky1
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 03 2007

Imię: Haasky
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: 108
Skille: 96
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grimp Pokaż post
1. Tryku nie był hacked prze Vision, sam Vaxard to przyznał, a znany jest z braku sympatii do tej guild

2. Vision w tamtej bitwie uczestniczyło w openie, to że widzieliście filmik/screeny to nie znaczy że wiecie więcej od samych walczących, bo mam nadzieje Taifun nadal pamięta całą swoją guild pędzącą do PZ na statku na folde... To że potem sam wyszedł i mylił hotkeye (exori vis... i teraz powiecie że też bym pomylił? Już byłem w takiej sytuacji pare razy i nie pomyliłem ) I obejrzycie parę filmików z open battles i zobaczycie że ludzi padają głównie w trapach, a nadal to się nazywa open battle..

3. Vision ustawiło się open na Edron, większość z osób na tym forum żyje z filmików, więc o tym nie wiedzą

4. Teraz zapominacie jak Dusk się ownuje na expie bez kicków (może nie ma kickow w ostatnich dniach na serverze? to dlaczego Fenix'Gru powiedział że kicka miał? ale to ciekawe bo oglądałem filmik 3 razy i widziałem że nadal się uhał...) choćby sam Sivin na rajdzie...

P.S. Ciekawe jak się czuja osoby invitiowane prze Taifuna na czas wojny, a potem wyrzucane z guild, bez żadnego zysku, ze stratami za dedy i z czystą tylko satysfakcją że nadstawiali za niego karku?

Xaveloth Do'Urden sam sobie załuzył i zapytaj za co jego samego, a potem baw się we flamera

Nawet Mateusz Dragon Wielki ich kocha i zapytaj na każdym serverze kto to jest Vison? Nie ważna jaka jest odpowiedz ale każdy o nich słyszał..

And Btw. omagad kultura na forum wymaga aby wyrażać się zdaniami z sensem i bez polskich znaków albo z innym kodowaniem

^^
dokladnie
Hasky1 jest offline