Zobacz pojedynczy post
stary 11-03-2007, 18:04   #2360
ebernardyn
Użytkownik Forum

ebernardyn's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2006

Świat: Kyra
Domyślny

Ostatnio widze wielką aktywność ludzi broniących Szwedów, oraz opowiadających sie po ich stronie. Nie to żebym miał coś zarzucać szwedom, naród jak każdy inny, jestem obojętny. Tylko jestem ciekaw co oni piszą na swoich forach, o polakach. Czy to samo co my o nich? Czy może czują się lepszą "rasą"? Ostatnio pewnien znany szwedzki muzyk powiedział że może przekupić każdego Polaka aby ten głosował na niego w konkursie Eurowizji, tak więc wydaje mi się że Szwedzi gardzą Polakami. Zachowanie w grze w pewnym stopniu odzwierciedla prawdziwy stosunek do naszego narodu. Może i nie jest to obiektywne spotrzeżenie, ponieważ u nas w kraju grają ludzie mający 10-14 lat, którzy swoim zachowaniem pozostawiają wiele do życzenia. Szwedzi wydają mi się starsi, choć nie zawsze bardziej kulturalni od nas. Hail Peace?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Edion Pokaż post
OGULNIE JESTESCIE SLABO ZORGANIZOWANI WIEKSZOSC MOCNI W GEBIE PRZYJDZIE CO DO CZEGO PADNIE KILKA RAZY I JUZ MU ZAL LVL BEDZIE ZDRADZI I SIE SPLACI (mowa o przeciwnikach nf)
Pomijając twoją ortografie, chce ci przypomnieć że jeszcze nikt podczas tej wojny nie odszedł z WiW, natomiast po stronie NF - Demonic Pelego zapłacił i odszedł z wojny. Zaskoczyła mnie ta decyzja ponieważ tak bardzo opowiadał się za NF ("Loyal to Abo, NF").

Ostatnio edytowany przez ebernardyn - 11-03-2007 o 18:10.
ebernardyn jest offline