Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuldan Azielmak
To cytat z forum naction.... i przykład że każdy kto ma 80 lvl może iść na quest Wowik zaprasza  ...
|
to co tu zrobiles to jest tak dziecinny chwyt ze powiniennes sie tego wstydzic - najzwyczajniej w swiecie wyrwales moja wypowiedz z kontekstu, jak juz cos chcesz dac to daj wszystko slowa "wszyscy idziecie" odnosza sie do ~4 osob z Naction ktore byly na quescie i pisaly post w owym topicu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
A posty byly kasowane bo nie byly zgodne z regulaminem
|
Niezgodne z regulaminem? Tak to sie zgadza moj blad, dalem najpierw post z 2 zdjeciami a potem zamiast edytowac go to nizej napisalem kolejny post (przez co byl to post nie zwiazany z tematem) ale powiedz mi dlaczego nie dales mi chociaz skopoiwac tresci przez sama dlugosc owego posta: przez szacunek na czas ktory posiwecilem zeby to napisac, dlaczego uprzedziles Randalla ze zaraz usuniesz moj post i niedajac nikomu szansy na skopiowanie tego USUNALES. A to ze Ciebie jeb.... Naction to ja wiem, tylko nie rozumiem dlaczego, bo ja nigdy nie bylem zle nastawiony do Moonow nie czuje zebym komus szczegolnie podpadl lub zawinil.
Pozdrawiam Drom :*