Zobacz pojedynczy post
stary 11-03-2007, 20:55   #324
Eye
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 03 2007
Lokacja: Warszawa, Sadyba

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Gildia: Worthy
Świat: Silvera
Poziom: 27
Skille: ?/22
Poziom mag.: 28
LOL Moja opinia itd...

nom... sam gdy zaczynałem grę moim drutem nie wiedziałem co i jak...
do 19 expiłem na orcach i ew. beholderach, było spox, ale stwierdzam, że nabicie 27 na cycach jest trudne ja polecam początkowe piętra z guardami w kazo... No a dalej owszem, do 33 raczej spox da się na guardach (tak jak piszesz), w niższych częściach. Guardy sa naprawde znakomite do epxienia... z tym, że najlepiej od 20 lvl (exura vita ) (ty polecałeś 27+ z monkiem, uważam, że można nawet wcześniej), ja tak robie i co prawda exure vite użylem ytylko raz, pomyliłem hotkeye zamiast gran zrobiłem vita (ale jednak warto ją mieć, zawsze coś się może zdarzyć)
Story świetne, wielkie GRATZ
bardzo mi pomogłeś tym poradikiem (sądze, że naprawdę welu ludziom) w zaczęciu mojej wilekiej przygody druidem (wcześniej byli palek i knight ), wachałem się - drut czy sork.... wybrałem druta i nie żałuję

AN koniec, wime, że mam tylko 24 lvl tą postacią, a mówię o expieniu do 33 lva i tak dalej, ale mam kumpli, drutów & sorków na takich lvlach (35+) i nawet 46 Master Sork mówi, że jemu szybko exp leci na guardach
Uffff ale się rozpisałem, narqa (jutro test z anglika muszę się dalej uczyć )
AAAA test! nie mogę zaraz sie nerwowo załamię i do teog matma dochodzi (o jezuuuuu)
Eye jest offline   Odpowiedz z Cytatem