Zobacz pojedynczy post
stary 12-03-2007, 11:12   #228
d4rqu
Zbanowany

Data dołączenia: 28 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nokh Pokaż post
Wedlug mnie to kazka postac ma swoja zalete sorc czy drut szybki exp ale tez mozna latwo pasc nim. Knight muwia ze wolno expi bo nie pojdzie na wieksze stworki ale moze isc na mniejsze potworki a zeby ich bylo wiecej no i oczywiscie knightem trudniej pasc .
To nie jest prawda. Ja mam 50lv kine 86/86 i 30lv druta. I powiem tak, druidem na 30lv expie na guardach tak szybko jak 50lv knightem na ef czy dc. Druidem podczas expienia wychodzę na plus. Kwestia pk, knight 50lv jest beznadziejny do pk, ciężko nim kogokolwiek ubić. Natomiast druidem 30lv ubiłem kilku knightów 30-35lv, kilku sorców/drutów ok. 40lv i jeszcze nie zdarzyło się, żeby moja ofiara uciekła. Nie lubię profesji magicznych, ale grając druidem/sorcem czuje się power i gra się dużo łatwiej/lepiej niż knightem. Wiem, że na wyższych levelach i mając pacc przewaga sorca/druta powiększa się jeszcze dużo dużo bardziej.

A czy knightem trudniej paść? Doświadczony gracz nie padnie na potworach nigdy, przy pk zgodzę się, że knightem w niektórych sytuacjach trudniej paść, jednak nie zawszę. Najczęściej deady zdarzają się na lagu/kicku i tu już każda profesja ginie równo.

Ostatnio edytowany przez d4rqu - 12-03-2007 o 11:14.
d4rqu jest offline