Randalku problem w tym ze to tobie udalo sie stworzyc best gildie thiefow Refugii czyt.Naction byle kto napisze do ciebie 100 lvl to bierzesz odrazu az sie trzesiesz przypomnij sobie jak sie prosiles chyba ze 2 tyg zebym do ciebie przyszedl a ja pizgalem z ciebie razem z kumplami, nie istniejesz dla mnei ty i twoja gildia (bez Sandiego) co do tego postu nizej...hmm zeby takie oszczerstwa pisac musisz miec nasrane ostro w banii twoja sytuacja w rl moze na to wskazuje nie wiem nie wnikam jeszcze ci dodam ze nie sellalem nigdy chara baranie to byl moj char od 1 do 130 lvla i sram na to czy taki gnojek jak ty wierzy czy nie bo nie licze sie z twoim zdaniem a co do Comma to tez ci dodam ze bardziej uczciwszej osoby od niego i Droma to chyba nie znam zrobilem to konto tylko na ten jeden post wlasciwie nie wiem po co bo zal mi czytac teksty takich ludzi ktos kiedys madry powiedzial i to sie tyczy pana szoszona "Nie prowadz dyskusji z idiota, znizy Cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem"
jeszcze jedno zdanie Drom nie kasuj tego niech ludzie wiedza co to za gildia Moonblades? leze, drom w tej gildi jest poltora roku i watpie zebys mogl z nim podyskutowac cos o gildii Mb o ludziach srednio 20 letnich ktorzy maja gleboko w powazaniu zdanie lepkow, ktorzy nie maja pojecia o gildii i mieszaja fakty, nicki i ogolnie wszystko. Naprawde szczerze mamy to gdzies co tu wypisujecie. A co do kasowania postow - to drom nawet tu nie wchodzi bo szkoda mu czasu na kretynow. Wasze posty sponsoruja literki: Z.A.W.I.S.C.
A to co sadze o szanownym knighcie wowa to juz kazdy dobrze wie nie bede nic wypisywal.
|