Forza Kazo
Opiszę wszystkie miejsca dla FACC:
AB-nawet dobre miasto , bardzo ładne , Cudowne miejsce do skilowania na l-lvl , exp również niezły,
Venore-świetne miasto dla l-lvl pozatym Dragon lair Efy w fortecy cudowny exp , i wreszcie swamp (zawsze jak zaczynam grać nową postacią to ide na swamp), minusy to moim zdaniem to najgorsze miejsce do skilowania powód DUŻŻŻŻŻŻOOOOOOOOOO NOOBÓW , tak jak wspomniałem jest tam bardzo wiele noobów (dowód: kiedyś jakiś noob na 12lvl (ja miałem wtedy podajrze 13lvl) spytał się mnie "Cho na draga dwoma szotami go zabijemy albo "O ile dwarf jest mocniejszy od beholdera" takich tekstów jest o wiele wiecej) morał:chcesz się ubawić idz do veno
Thais- przyjemne miasto , kapitalne dla druidów jest super miejsce z cyckami i minosami , pozatym też expowiska dla low (trolle i orki) i dla h-lvl (dragi itp)
Kazo-miasto dla każdego lvl na początku radze tam chodzic na zwykłe dwarfy (chyba że masz super skile to nawet na gutki) , na 15 lvl można już chodzić na soldiery a na wyższych cud nad cuda zwany dwarf guard. Pozatym cudowne miejsce do skilowania z dwarfikami. Wielki minus to to że depo jest dość daleko od kopalni
moim zdaniem to najlepsze miasto
Carlin-dobre miejsce dla palów , myśle tu o ghoustland, blisko do lodowych wysp, ale jest przepełnione i mało expowisk , oczywiście jest jescze alternatywa myśle tu o amazon camp i molts
Senija,Folda i Vega - Nawet całkiem całkiem , ładny exp w podziemiach szczególnie na behach
Fibula-Dobre miasto dla l-lvl sorc. Jest dużo rotów świetne do expa i skilowania. A pozatym świetne miejsce do expa z beho i ds
Komentujcie pls. Nie mówcie "weź słownik" itp. wiem że robie dużo błędów
|