Zobacz pojedynczy post
stary 12-03-2007, 20:01   #33
Mac-Graw
Użytkownik Forum

Mac-Graw's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nevo
(...)zeby takie oszczerstwa pisac musisz miec nasrane ostro w banii twoja sytuacja w rl moze na to wskazuje nie wiem nie wnikam (...)sram na to czy taki gnojek jak ty wierzy czy nie bo nie licze sie z twoim zdaniem (...) ktos kiedys madry powiedzial i to sie tyczy pana szoszona "Nie prowadz dyskusji z idiota, znizy Cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem"
Na jakieś kurde podstawie określasz kolesia?? Po tym co widzisz w monitorku?? żal.pl ;] Najpierw trzeba kogoś poznać, a dopiero później oceniać.
Cytuj:
jeszcze jedno zdanie Drom nie kasuj tego niech ludzie wiedza co to za gildia Moonblades? leze, drom w tej gildi jest poltora roku i watpie zebys mogl z nim podyskutowac cos o gildii Mb o ludziach srednio 20 letnich ktorzy maja gleboko w powazaniu zdanie lepkow, ktorzy nie maja pojecia o gildii i mieszaja fakty, nicki i ogolnie wszystko.
A jednak są tacy, którzy puszą się z powodu przynależności do Moon~. Nie będę ich tu wymieniał, bo to nie moja sprawa...
Cytuj:
Naprawde szczerze mamy to gdzies co tu wypisujecie.
A jednak na posty odpowiadasz...

A swoje zdanie o Wowie zachowaj w swoim zasmarkanym interesie...
A co do usuwania postów przez Droma:

Cytuj:
Draggy_Slayer
Cytuj:
Ta wiadomość została usunięta przez Ashlon.
A to za co?? Za stwierdzenie, że na forum są równi i równiejsi?? Takie działanie tylko to potwierdza....
A swoim poście nie wspomnę -/-

@Draggy:
Mój poleciał za wpis o nadużywaniu możliwości na forum xD Więc spodziewać się można wszystkiego Im bardziej państwo się starają, tym bardziej udowadniają, że mamy racje

---------------------------------------------------
~*>†††<*~
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
~*>†††<*~

---------------------------------------------------

Ostatnio edytowany przez Mac-Graw - 12-03-2007 o 20:42.
Mac-Graw jest offline   Odpowiedz z Cytatem