Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 12-03-2007, 21:57   #1930
akdmks26
Użytkownik Forum

akdmks26's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Venore

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: G Unit
Świat: Luminiera
Poziom: 67
Skille: 83/59
Poziom mag.: 56
akdmks26 ma numer GG 8670115
Domyślny hmmmmmmm...

powiem wam ze mam na pravde dobre postacie, dobre itemy, sporo kolegow w tibia ale z dnia na dzien sie zastanawiam co ja robie przed kompem w tibia? ! ? ! kurcze patrzac na to logicznie .. tak jak kolega jakis tam powiedzial ze sie niszczy od tego wzrok to jest mega pravda nastepnie zamiast wydawac na smieszne "3 pacce" moge sobie kupic dres akademiksa : d , a na dodatek na mojej drodze stanela niesamowita dziewczyna no doslownie jak ja widze to mi sie jezyk placze : * i tak sie zastanawiam co dalej robic. Jakis chlopak z posta powiedzial ze ma czas na to wszystko (palenie , dziewczynki ^^ tibie.. i tak sobie mysle "on gra z 12h dziennie + 8 h spania <moje wlasne obliczenia> + 2h dla siebie" poczym stawiam sobie pytania jakie dlugie sa jego konakty dzienne z dziewczynami, jak szybko pali xd bo dlamnie 2h to by bylo za malo ... czyli z uwagi na powyzsze musze konczyc z tibia w trybie natychmiastowym , sprzedac postac, skasowac ja lub wydac jakiemus 8 latkowi zeby sie nacieszyl : ) oraz powiedziec wam <to nie jest kazanie : d > "wyciagajcie ze swojego zycia wnioski ! " jesli chodzi o mnie to tibia mi troche namieszala w zyciu ale z 2 strony bym nie przezyl tego co dotychczas ; ))

Jesli ktos nie potrafi albo nie zrozumie tego tekstu prosze go nie komentowac ani nie cytowac!! pozdraviam z goracego krzesla Arturo : )