Zobacz pojedynczy post
stary 27-09-2004, 17:51   #172
Scream
Użytkownik Forum

Scream's Avatar

Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
Scream ma numer GG 9478893
Domyślny

to nie moja smierc, ale to najsmieszniejsza zecz jaka przytrefila mi sie w tibi. moze jak sie przeczyta to nie takie smieszne, ale to trzeba bylo zobaczyc...

moi koledz trafili na zlurowanego draga, ktos z nich dednol, i chcieli eqp odzyskac. drag doszedl za nimi na jakas gorka, oni weszli wyzej, a smok przy samym wejsciu. to msg do mnie, zebym przyszedl draga zabic. wziolem kolege, i poszlismy. Jak przyszlem, niewiem skad, bylo tam chyba 8 osob 8-10lv. smok byl przy samym wejsciu, balem sie zejsc zeby comba nie dostac(moj kolega pal 20lv). ale ok. utama vita i ide z kolega. on se zucil utama vita, i dednol, bo.... zapomnial ze nie mam many-.-. ubilem smoka do reda, juz nie chcialo mi sie go gonic, bo sie mana skonczyla.mysle sobie ok, smok uciekl, koniec. ale nagle patrze, a te low lv, jak stado rozpedzonych baranow za tym dragiem. Jak to newbie mysleli ze z draga super loot wypadnie i go latwo dobija na red. ale nie wiedzieli ze sie leczy....bylo tam sporo drzewek i krzaczkow, ja akurat stalem pomiedzy nimi.. patrze, a tu te low lv biegna jak poparzeni. f-vave. 2 trupy. padlem ze smiechu, mylsalem ze tez dedne, bo nie moglem w klawisze trafic ze smiechu. gfb, trup. 3 jeszcze zyje, uciekaja, gfb. 3 trupy.LOL ja sie zdozylem zchowac do dziury z trollami(akcja dziala sie kolo gh shadow towers, przy zeczce jest takie przejscie, jest tam dziura z trollami.) ktos zabil draga i zgarnol loot z tropow:/ ja nie mialem many ani fooda i nie moglem zabvic smoka, a szkoda:/

kliknij pana garrisona!

Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem