Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2007, 15:24   #37
Sebcio :)
Użytkownik Forum

Sebcio :)'s Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Domyślny

Jedyna gidlia ktora bierze kazdy 100 lvl to children of chaos i zbiera po nas wszystie sieci ktore kickniemy Czytaj zipixii (ktoremu arhorn powiedzial ze jak wbije 100 to wejdzie - zalosne), czy pucii ktora dostala kicka za swoje zachwoanie. A ty mi wmawiaj ze drom jest w porzadku, usuwa posty wowy zabija mu slimy bo go nevo wyplixuje i to jest zachwoanie godne moderatora ? pff.. drom schodzi na psy a ta strona razem z nim to co robi jest smieszne a to jak ty bronisz moonów jest dziecine i zalosne. GILDIA THIEFOW, ile razy tlumaczylem z naction to nie error ? naction powstalo po to zeby odciec sie od paczki voodoma ale widac ze masz za maly możdzek zeby to pojac, no coz :/ sa i tacy, ktos musi rowy kopac pozatym moony tez nie sa takie swiete. Jedyny powod dla ktorych nigdy nie chcialem dojsc do moon tylko zalozyc wlasna gildie jest taki ze na poczatkach servera "legendarni" czlonkowie trapneli kolesia na scrabach i wypadly mu k legi warte wtedy grubo powyzej 50k.

Broncie sie dalej, bo ja juz atakowac nie mam zamiaru. Mam to gdzies to wasza gildia i wasz syf, ja przynajmniej trzymam porzadek i wiem kto mowi prawde a kto opiera swoje argumenty na pogloskach od kolezanki kolegi ziomala kumpla przyjaciela -.-

Btw. Jesli uwazasz ze ktore kolwiek z kont ktore z toba tu dyskutuje jest moje, to nie martw sie. Potrafie napisac ze swojego konta to co mam do powiedzenia. Zreszta dromik juz pewnie dawno IP posprawdzal bo jakbym pisal to ja to bylo by nielada smiechu, nie ?

Cytuj:
Moony były legada przyznam ale za czasow gdy byli tam Quinlan Neji i inni
ta to przynajmniej byli ludzie na poziomie nie wyzywajacy innych za inne poglady. Prawda Drom?

Klik!

Demon Helmet Quest by Naction

Klik!

Ostatnio edytowany przez Sebcio :) - 13-03-2007 o 15:25.
Sebcio :) jest offline   Odpowiedz z Cytatem