Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2007, 15:25   #5598
Holu
Użytkownik Forum

Holu's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Domyślny

Ligus miales trapa i bys padl jakby nie ID... dobrze o tym wiesz, Kilalla mi kopiowala jak na GC pisałes texty typu "help, trap, come" etc... żal nie wiedziałem ze jestes taka pizdą zeby na 53 msa wolac okolo 6 lepków no ale trudno

xxx(nieważny nick) 14:27:56
ligus na gg mi powiedzial, ze to on na ciebie polowal, ja pytalem czy masz filmy z polowania na niego, ale on powiedzial, ze to on na ciebie jechal <text na gg>

oczywiscie tak tak Ligusie tak samo jak masz 7 mlvl tak samo mnie na*******ales dobre walki wkrecasz no coz, wiec bylo tak:
biegne z kennym kolo thais, stoi pelno ID (w tym Ligusek), cipka zaczela mnie bic to specjalnie pobieglem w miejsce gdzie razem z kennym zrobilismy trapa, ofc Ligus got traped no i jakby nie Khonsu Neuro Kilalla itd. to bys padl :// fart

dobra Ligus, zadajmy sobie pytanie, dlaczego zaczales mnie atakowac? odpowiedz jest prosta, miales za soba w thais high lvle z ID ktore tylko czekaly az zaczne cie bic wiec nie wkrecaj tu nikomu ze specjalnie szedles mnie zabic etc., jakby ID byli offline wjebalbys sie do pz, taka prawda :<
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY

Ostatnio edytowany przez Holu - 13-03-2007 o 15:45.
Holu jest offline