Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2007, 15:49   #1939
Evil Maul
Użytkownik Forum

Evil Maul's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez akdmks26 Pokaż post
powiem wam ze mam na pravde dobre postacie, dobre itemy, sporo kolegow w tibia ale z dnia na dzien sie zastanawiam co ja robie przed kompem w tibia? ! ? ! kurcze patrzac na to logicznie .. tak jak kolega jakis tam powiedzial ze sie niszczy od tego wzrok to jest mega pravda nastepnie zamiast wydawac na smieszne "3 pacce" moge sobie kupic dres akademiksa : d , a na dodatek na mojej drodze stanela niesamowita dziewczyna no doslownie jak ja widze to mi sie jezyk placze : * i tak sie zastanawiam co dalej robic. Jakis chlopak z posta powiedzial ze ma czas na to wszystko (palenie , dziewczynki ^^ tibie.. i tak sobie mysle "on gra z 12h dziennie + 8 h spania <moje wlasne obliczenia> + 2h dla siebie" poczym stawiam sobie pytania jakie dlugie sa jego konakty dzienne z dziewczynami, jak szybko pali xd bo dlamnie 2h to by bylo za malo ... czyli z uwagi na powyzsze musze konczyc z tibia w trybie natychmiastowym , sprzedac postac, skasowac ja lub wydac jakiemus 8 latkowi zeby sie nacieszyl : ) oraz powiedziec wam <to nie jest kazanie : d > "wyciagajcie ze swojego zycia wnioski ! " jesli chodzi o mnie to tibia mi troche namieszala w zyciu ale z 2 strony bym nie przezyl tego co dotychczas ; ))

Jesli ktos nie potrafi albo nie zrozumie tego tekstu prosze go nie komentowac ani nie cytowac!! pozdraviam z goracego krzesla Arturo : )

Skoro masz all good itemy i myslisz ze w tej grze doszles do wszystkiego to moze traktowac ta gra jak inne gry a nie jak drugie zycie -.^ ? Ja w tej grze narazie mam wszystko i nic mi nie brakuje (chyba ze zrobia new quest)
Gram bo mi sie nudzi i teraz traktuje ta gre jak inne gry (niemowie ze tak zawsze bylo , bo nie bylo xD )

Ostatnio edytowany przez Evil Maul - 13-03-2007 o 16:52.
Evil Maul jest offline   Odpowiedz z Cytatem