Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hoxiu
MASTER SORCERER
49 lvl ( prawie 50 )
48 mlvl
pacc oczywiscie
NON-PVP
eq: crown helm, g arm, k legs, demonka, boh, p amulet
Szukam jakiejś w miare miejscówki 50+k/h, nie zawsze musi się zwracać, ale żeby waste nie było zbyt duże (na 10bp mf 8k waste... ). Zazwyczaj expie na guardach w labiryncie, ale to już się nudzi. Proszę o konkretne propozycje ( jeśli tomba, to jaka, które piętro i jakie taktyki stosować oraz jakie potwory występują ^^)
|
Sądzę, że mógłbyś spróbować swoich sił na dragach. Stawiasz 1-2 DSy, walisz z WoCE, exori vis. Weź sporo MF i ewentualnie IHy do leczenia summonów.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzuma
Gdzie moge poexpic gram sorkiem facc 3 mlvl  słabe eq  narazie jestem w thais gram na Obsidzie pvp i prosze o pomoc (expowisko z mała iloscia ludzi)
|
Podaj lvl, ale sądzę, że powinieneś iść na trolle lub roty. Exp całkiem niezły, a przede wszystkim leci dużo kasy, zarobisz na lepsze eq.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Liper
Mam pacc i jestem sorcem po raz pierwszy mam 26 lvl i 30 mlvl pytanie gdzie moge expic na facc (z kolegami) i gdzie dla pacc (sam).Moj Eq to b robe itp.
|
PACC: Tomby
FACC: Cyce (WoPlague, sam), Ghostland (WoCE, sam)
Z kolegami nie opłaca ci się jeszcze chodzić na żadne potwory. Na silniejszych poniesiecie ogromne straty, a na słabszych zrobicie expa tyle co nic.