Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2007, 20:48   #2439
Cariel Da'Rose
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 11 2005

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ebernardyn Pokaż post
Bardzo dobrze to sformułowałeś, FG wygrywało, lecz Gandamir przeważnie padał. Ciekawi mnie też bardzo, dlaczego WiW/MM na każdym openie rzuca się na Gandamira (jeśli oczywiście jest). Rozumiem go że ma lagi/freezy itd. bo ja też mam bardzo duże lagi przy których nie da się grać, ale żeby odrazu zachowywać się jak 12 letni dzieciak, wykrzykując "hurra, ale przypał". Gandamir jest chyba starszy, więc nie powinien się tak zachowywać. I jeszcze jedno pytanie, ile płaci ci za usługi adwokackie?
poprostu to moj dobry kolega, z netem mam podobne problemy i wiem o czym mowi, a niektorzy na tym forum... ktorym starzy oplacaja niewiadomo jakiego neta 8mb~ i niewiedzą co to lag... to niepotrafią tego zrozumieć

A co do tej "Euforiii" to poprostu radosc !
Bylem tam Noob charem, widzialem jak Garlerdon sparalizowany postal moze 10sec i padł. i zaczolem sie smiać i cieszyć ze wkoncu MIGHTY Garl ktory jest ekstra wyjebany w kosmos 172 hiper Master sorc padl bo zostawili go koledzy... albo porwal sie na cos niemozliwego
(Btw dzisiaj norf~ pisal mi ze garl i lyko, mooth byli tak pewni siebie , na vent krzyczeli ze rozpierdolą cale Nf "na solo" ... Podbiegli... Garl padl... tamci zaczeli uciekac... i padli troche pozniej 0.o a reszta wiw.. RUSH jak najdalej)

a chce jeszcze dodać że na ank battle 17DEC. (fg vs mm) niemial lagow, dostawal serie Sdkow od mootha,heerineya,lucy itp i poprostu jak niedawal rady z uhaniem to stoneskin zakladal i uciekal dalej.. Bo co jak co ale 93ek (wtedy byl) to niemogl za duzo zrobic ;p
pozdrawiam ^^

Ostatnio edytowany przez Cariel Da'Rose - 13-03-2007 o 20:52.
Cariel Da'Rose jest offline