Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2007, 21:03   #20
Maryan
Użytkownik Forum

Maryan's Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 106
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
Maryan ma numer GG 3282401
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vis Pokaż post
Mam pytanko jeśli pozwolisz.

Jakim CUDEM zrobiłeś 100 level bez zdobycia choćby minimalnej wiedzy o walce PvP? Przez 100 leveli nikt nigdy Cię nie zaatakował i o!, nagle teraz przyszli? O co kaman?

@ topic

Atak w takiej sytuacji jest najgorszym pomysłem - jedyny sposób to skierowanie się do najbliższego PZ (Ab'dendriel od OF).
Ależ proszę: oto odpowiedź:
Nabiłem 100 lvl regularnie zabijając potwory, nie biorąc udziału w wojnach i innych zadymach. Przeczytaj dokładnie mojego posta-było 5 vs 1, nie jest problemem obronić się 1 vs 1 lub 1 vs 2. Takie potyczki są o wiele łatwiejsze niż próba przetrwania przy takiej przewadze liczebnej wroga.

Moja wiedza o PvP jest wystarczająca do przeżycia przy spotkaniach z nisko lvl PK ale zawsze warto się zapytać co inni-mądrzejsi by zrobili na moim miejscu w takiej sytuacji w jakiej się znalazłem.

I jak widzisz z postów powyżej-wydaje mi się, że CAŁKOWICIE wykorzystałem wszystkie możliwości na przeżycie...
Pozdrowienia

@Cadonis
hehe, nie mam czasu na PG, zresztą moje PvP jest do bani jak widać, dlatego do żadnej wojny przystąpić nie zamierzałem i nie zamierzam.

Sama moja śmierć nic nie zmieni w sytuacji na servie bo zmienić nie może. Ale nie róbmy Off-topic'u

Ostatnio edytowany przez Maryan - 13-03-2007 o 21:08.
Maryan jest offline   Odpowiedz z Cytatem