Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2007, 22:35   #219
Theand
Zbanowany

Theand's Avatar

Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Lublin

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha Pokaż post
ok a teraz w tym samym kontekście powiedz co ci daje:
a)Oglądanie telwizji
b)chodzenie do pubu, klubów, na imprezy itp
c) spotykanie sie z przyjaciółmi
d)korzystanie z kompa (nie zwiazane z tibia)
e)słuchanie muzki
f)Uprawianie sportów
g) inne hobby itp. itd.
a) Wiem co się dzieje na świecie , dowiaduje się róznych innych ciekawych rzeczy i wiele innych takich ; )
b) Poznawanie nowych ludzi w RL , zabawe nie taka wirtualną jaką jest Tibia .
c) To akurat dużo mi daje , mogę się podzielić swoimi myślami , granie w piłkę czy też inne rzeczy , czego przez Tibię nie uczynie .
d) Korzystanie z komputera podobnie jak tv , masa informacji , poznawanie nowych rzeczy , czytanie jakiś tam wieści ze świata .
e) Słuchanie muzyki daje mi rozrywke , rozluźnienie się , akurat grając w Tibie także mam rozrywke , więc to mi tak dużo nie daje .
f) Uprawianie sportów rozwijanie się , kariera jakaś , jeżeli robisz to dobrze .
g) Hobby każdy może mieć i napewno daje mu to większą satysfakcje niż gierka internetowa .

Ogólnie wszystko to co wyżej napisałem pomaga ci w życiu i to bardzo , a nie jakaś Tibia w której dowiesz się jak zsolować DHq czy inny , cyferki , exp wysoki lev to tylko wirtualna zabawa i nie porównuj rl do gry .

Możesz mi zadać jeszcze jakieś pytania ; ) Odpowiem z miła chęcią , a i nie broń tak Tibii , bo jest wiele innych rzeczy , które dają mi więcej niż gra internetowa po której nic nie będziesz miał .

Ostatnio edytowany przez Theand - 13-03-2007 o 22:39.
Theand jest offline   Odpowiedz z Cytatem