Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2007, 23:06   #2441
Keonek
Użytkownik Forum

Keonek's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Domyślny

No coz dawno mnie nie bylo to troche popisze
Jasne, jasne wszystko sie zgadza oprocz tego ze zapomnieliscie dodac ze na tym openie bylo nas moze z 15-20 podczas gdy was bylo kolo 40... i nie mowcie ze tak.... tylko ze widzicie roznica polega na tym ze my, wyszlismy podczas gdy u was brakuje 2 ludzi i juz nie wychodzicie! a co dopiero jak nie ma abo albo patteha to mozna was zobaczyc jedynie na statkach albo w dp roznych miast... Nom jasne ze tworzycie sobie jakies tam taktyki... Dlatego nie chcieliscie wyjsc na ank? gdzie zanosilo sie na wyrownana liczbe ludzi po jednej i drugiej stronie? Bo co? Bo tam nie ma pza? Nie ma gdzie spierdolic? i tu juz mam odpowiedz na jakis tam post... gdy ktos powiedzial ze jest 2;2 w ob ale nf wygrywa znaczaco... kazdy wie ze gdybyscie w thais na dach nie spierdolili to popadalibyscie wszyscy jak jeden.. prosta sprawa widzicie ze dostajecie w dupe to bierzecie nogi i za*******acie na rekach jak najdalej... dlatego wysoko wiw nie wygralo ob. i nie jarajcie sie tak tym openem bo nas bylo o 2x mniej jesli takie pakerki jestescie umowcie godzine i chodzcie na ank! i wszystkie sily niech pojde na otwarte pole zobaczymy wtedy kto bedzie lepszy gdy nie bedzie gdzie spierdolic tylko bijemy do konca. Co ty na to gandamirku mocny w gebie gowno mogoacy w tibii na to?
Keonek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.