Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Loopsaney
No Luks, Panienko nie moja wina że nigdy nie przypalałeś lufki, ani nie ciągnołeś z butli, wiesz za tego marnego pacca moge se mieć 2 giety teh shitu więc wiesz szkoda mi hajsu na tego pacca teraz np. po to aby grać, kupie se 2 gieciory i mam palenia na 1+ tydzień samemu.
Niechce się kłucić ale nie lubie takich dzieci które nigdy nie robiły czegoś a nie znają kogoś na rl i mówią że tego nie robił, bo on sam tego nie robił to ta 2 osoba nie mogła.
;* dla tych prawdziwych z luminery, hehe looknijcie se w temacie od 8 do 40+ strony i przypomnijcie se stare dobre czasy 
|
AUSIausiIAUSusai , nawet po prawie nie umiesz skopiowac , i co myslisz ze jak znasz kilka slowek od kolegow to kozak jestes , dawaj przyjedz do Łodzi do nas na ośke , a zreszta nie wpuszczamych takich typów bo juz bys obskoczyl cfaniaq , looz masz jak ci 2 staffy ( liczac 7-8) buchow starczy na tyg. , a jak sie jara to odrazu po połowce zeby dobrze sie skopcic , a jak ty dla szpanu palisz ze po buszq to dobry jestes
PACC=90zl
2 Sztunie (60zl) po 30 dychy stoi wiec fajnie masz na ośce xddd
I nie wkrecaj sie do mojego pacca , bo jak umiem grac i se zarobic to mam i nie koniecznie musialem wydawac siopy
A i jeszcze jedno jak powiedziales ze opalasz lufy to pewnie przychodzisz i zulisz spalone lufki zeby sobie opalic i podniecic ze Ci z japy wali xdd
Pozdro dla Ciebie , pisz se co chcesz mi to ryba ;f
Cytuj:
Dobrze mówisz, taka prawda, ja też jak przestałem grać to zobaczyłem że bez Tibi żyje się o wiele lepiej zawsze można skoczyć wypić jakiegoś browca lub przypalic lufke z kolegami i mam więcej...
|
Cytuj:
* Ju~ (niewiem jak Ci tam)
Lufka jest do przpalania, ale zioła a nie fajek
|
Uslyszal texty i teraz kozaczy , a c**j kogo tam obchodzi co ty robisz...naprawde zal..