Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ribbon
@Keonek
nikt wam nie kazał wychodzić na ten battle więc skończ dupić, najpierw się myśli, później się coś dopiero robi, a teraz mi tu płaczesz bo żeście dali dupy
@Ten koleś co tak chwalił Herineeya
prosto i zwięźle: jak chcesz już kogoś tu podkozaczyć z WiW to dokonałeś złego wyboru, jeśli już to Rhu coś pokazał
btw ile masz lat? 11? 12?
|
Moge miec i 7 lat i chuj ci do tego. Mam 17. Moje pvp jak i znajomosc Tibii przewyzsza z pewnoscia twoja i twoich kolegow wiedze na ten temat. Mialem na komputerze wiecej botow niz ty masz programow, wiecej razy trafilem z SD niz ty ich w swoim zyciu miales. I wcale nie wlaze komukolwiek w dupe - na Tibie mam juz od dawna wyjebane wiec takie denne komentarze zostaw dla blizszych ci osob.
@odnosnie wczorajszego battle
Smieszy mnie zachowanie czlonkow NF i NC4U, ktorzy z powodu wygrania tego battla staraja sie wykreowac zwycieska armie ktora nie dala sie tym evul polaczkom. Mysle jednak ze to nie koniec, w kazym razie nawet ogloszone zwyciestwo w praktyce nic NF ani NC4U nie da - bedzie mass pking przyjaciol NF, przyjaciol przyjaciol NF, etc.
A i tworzenie z Xoloriana wodza, dzieki ktoremu wygraliscie te battle. Jedna osoba ktora strzela SDki tak jak robil to gedd, nie jest w stanie ugrac duzo na battle. Gedd & Roayl phiro & Elfhame (o ile pamietam) gonili we 3 Rhu~ ktory juz biegl bez many. Oczywiscie Royal phiro chwali sie ze gonil ms o 66 lvli wyzszego ( co oni maja kurwa za matematyke w tej hiszpanii?! 158-99=59), a Gedd to juz kozak na amen bo gonil msa o 20 lvli wyzszego (matematyka szwedzka 158-145=13, ale w przyblizeniu nie ma chuja ze 20). I tak tyczac sie tego 160 ms musi byc zajebistym elo mastahem albo trafic na kompletnego nooba ktory nie przezylby jego UE, wystrzelanych pod rzad. Oczywiscie wtedy Royal Idiot kicka nie mial, a ze on jest najodwazniejszy wojownik to prawie by ubil rhu!!! No wprost nie do uwierzenia!!11
Greets~ Dwiks