A ja miałem fajn± sprawe. Kumpel mówi że tu gdzie¶ jest Hunter i mam uważać (jescze nie wiedziałem że wali on z łuku

) no to ide na niego on mi deda 3 strzałami. Ale dziwne to że po pół godzinie obudziłem się w ¶wi±tyni i miałem wszystko :/ tylko braki w skillach :/

ja to mam szczę¶cie
2.
Ide na rootki i tu nagle schodzi kole¶ na dół i mówi że chce 1 gp. Ja mu mówie że mam w depo cał± kase. A on że chce teraz to ja mówie nie mam i już. Zablokował mi wyj¶cie ( a ja niewiedziałem jak przesuwać) więc nie mogłem użyć liny

potem przyszedł kumpel jego (to było w carlin) no to schodzi mag 30 level i mnie nawala z czarów a to był polak to dałem mu teksty typu : Ty suko. Opierdo* pento ojcu albo jeste¶ z****ny

albo ty kur*o było tego tyle. Ale zgin±łem dobrze że szybko stukam po klawiaturze i dużo mu tego napisałem bo miałem dobr± tarcze i pancerzyk
straciłem: soldier helmet serpent sword plate legs gold armor i jeszcze chyba jak±¶ tarcze. Ale potem znalazłem trupa (nie mojego) a w nim 2 k kasy

jestem happy

i ide sobie do depo kole¶ mi jaki¶ sprzedał plate armor i plate legs za 100 gp

no to znowu happy jestem potem przyszedł jaki¶ i opchnoł mi serpenta za 500 gp i se my¶le że to sen jaki¶. (budze się rano i to wszystko jest

fuksneło mi się. I do tego dwa dni potem znalazłem w jakim¶ trupie w jaskini po rootkach plecak hmmów to był szczę¶liwy tydzień